Ingaltanirodába irodai asszisztensként a nettó 200-220 ft bérigény sok?
Asszisztensként?
Talán inkább 120, mint 220.
Túlképzett vagy.
Ez kávéfőzést jelent, meg a többiek/főnök kiszolgálását.
Egy ilyen asszisztensnek nem feltétel a diploma, sőt nem is szokták szeretni.
Ne tudj többet, mint a főnököd.
Vezetői tapasztalattal meg egyáltalán minek jelentkezel ilyenre? Nem hiszem, hogy ennyire nincs semmi.
mintha egy diplomás orvos jelentkezne egy háziorvos mellé asszisztensnek.
ok, igaz, vezetői asszisztens, na de az a tapasztalat, itt meg sima asszisztensről van szó.
2 diplomával szerintem ez komolytalan.
a másik példa meg nem igazán releváns itt, hiszen amit te kérsz, az 330 bruttó.
soha, sehol nem fogják a nettót kérdezni.
nem tudhatják, és nem is érdekli őket, hogy miféle adókedvezméyned van.
a nettó a te dolgod, ők a bruttóval számolnak, amikor interjúra mész majd.
na most ha egy potenciális irodai asszisztens benyögi, hogy 330 bruttót kér, szerintem abban a pillanatban jön a "köszönjük, majd értesítjük!"
Engem az érdekelne inkább, hogy akinek gazdasági, pénzügyi diplomája van, az miért titkárnőnek akar elmenni. Vagy hogy miért ment már el korábban is annak.
Én alapvetően két dologra tudok gondolni: vagy azért, mert semmit se ért a szakmájához csak kettesekkel átrugdalták, nos akkor nincs miről beszélni, de akkor meg kár is ezekre a diplomákra hivatkozni.
A másik lehetőség az, hogy a főtitkárnősködés annak idején jobban fizetett, de még úgy gondolod, hogy képben vagy a szakmában. Nos akkor azzal fizettél a több pénzért, hogy most nincs semmi tapasztalatod amivel már senior állásokra mehetnél, be kell állni junior könyvelőnek, bérszámfejtőnek vagy amire képes vagy. De ott legalább lesz értelme megemlíteni ezeket a diplomákat és idővel többet el lehet így érni mint egy titkárnő.
Ne haragudj, de benned semmi ambíció nincs.
Két gazdasági diplomával angollal és 5 év gyakorlattal közép vagy kisebb cégnél felső vezetői pozíciókra pályáznak ennek 3-4 szereséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!