Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rosszindulatú, gonosz munkatár...

Rosszindulatú, gonosz munkatársak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem barátkozni vagyok ott a munkám jól megcsinálom,szorgalmas vagyok. Alapból kedves, csendes,fiatal vagyok és csinos, vékony,nagyon adok magamra, képzem magam folyamatosan. Szinte semmilyen információt nem osztok meg magamról vagy nagyon keveset. A munkatársaim öregebb nők, klimaxolnak, elhízottak. Amióta ott dolgozok, azóta ők is próbálnak csinosan öltözni, már sminkelni is elkezdtek. Van egy nagy hangú sz#r keverő nő, aki a hátam mögött mindenféle dolgot terjeszt rólam negatív értelemben, konkrétan nem tudom miket, de ahol ő felbukkan utána furcsán néznek rám. Nem barátkoznak velem. Megutálnak. Az egészből csak azt érzékelem,hogy furán néznek rám. Nem értem miket találhat ki rólam, mert kedves vagyok, becsületes, szorgalmas, szép. Úgy gondolom, nagyon rosszindulatúnak kell lenni, hogy rossz dolgokat terjesszen rólam. Egy célzást elcsiptem, hogy büdös vagyok, ami nem igaz. Nagyon adok magamra és a higiéniámra is. A magán életem is kivesézik, az anyagi helyzetem is. Ők tudni vélik,hogy én nagyon csóró vagyok, ami amúgy szintén nem igaz. Van egy saját lakásom, amit nyilván nem mondok el. Illetve mindenem megvan, amire szükségem van. Amikor nyaralni megyek forszirozzák miből és ignorálnak, más megy akkor jaj de jó, hol voltál blabla megy a nyali egymásnak. Lenéznek mert szingli vagyok és nincs férjem. Bezzeg nekik milyen jó pasi van otthon, amit amúgy kétlek, mert ha olyan jó lenne az életük nem velem foglalkoznának. Amúgy van jelenleg kapcsolatom de nyilván ezt sem mondom el. Akármit teszek, mondok, veszek fel mindig kritizálnak, engem nem dicsérnek meg, a születés napomon nem köszöntenek fel. Mindig a rosszat látják benne m. Kibeszélnek, keverik a sz#rt mögöttem.

Mivel lehetne visszavágni?

Mit tegyek?

Zavar ez a helyzet. Az zavar benne,hogy egy jó ember vagyok és valaki elhiszi rólam a rossz dolgokat és ignorálnak. Egyre több ember nem kedvel engem, úgy hogy nem is ismernek. Nem is beszéltünk soha.

2023. okt. 21. 19:13
1 2 3
 21/27 Darius- ***** válasza:
14%
A 10-ben leírt mondat ellentmond annak, ami fent áll. Ha visszafogott a smink, akkor miért állnak neki ők is sminkelni magukat? Nem azt állítom hazudsz, inkább azt, hogy ennek az oka az, hogy jól nézel ki ők pedig sminkkel próbálják felvenni a versenyt. Ilyen jellegű problémákat a főnök kell megoldja, ezt például a beosztás megváltoztatásával lehet megoldani. Viszont abban az esetben, ha egyikükkel sem jössz ki jól lehet nálad a gond.
2023. okt. 21. 22:50
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

Elhihetek ,hogy vannak olyan kollektívàk amikor egy a jó és a többi gonosz.

Nézzük a pèldàimat az èlet több területen:-Nagymamàm csirkèket nevelt.Ha volt egy olyan amelyik sérült volt a nagymamàm külön nevelte mert a többi kicsinàlta volna.

-Gyerekek sokszor a leggenyóbbak egymással.Kipècèzik a leggyengèbbet .

-Nem tisztességes egyenruhàsok gyülekezete:Kiutàljàk azt aki tisztességes.

-Alkoholista munkabrigàd:az az egy nem passzol aki nem iszik nem cigizik

És mèg sorolhatnám a példákat.

Akàr igaza is lehet a kèrdezőnek

2023. okt. 22. 07:03
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

9- es. En 25 evesen kezdtem dolh

Gozni kormanyhivatalban. En konkretan nem sminkeltem magam.. viszont ugyfelezos munkakor volt es igen,ott vannak emberek, akik ugyet inteznek. En igy ismertem meg a gyerekem apjat. Miert is kell beszamolnom v kellett,hogy munka utan mit csinalok? Ketv50 es udosodo venkisasszony melle tett be az akkori vezeto asszony. Mai napig nem felejtem el,hogy megalaztak ott. Es valotlansagokat mondtak. Ez egy videki kisvaros.. evekkel kedobb se tud ugy elmenni mellettem az egyik ilyen kollegani,h ne szoljon be. Az akkori felettesemnek pedig nem koszonok es tudja hogy miert...szoval igazi undorito,gusztustalan modon viselkedtek. A felettesem konkretan azt csinalta,hogy a szerzodesem nem hosszanbította, utana o is felmondott. Neki mar megvolt mashol a helye persze en pedig 2 evig diplomas közfoglalkoztatott voltam,mert ez egy kormanyhivatal volt es konkretan bemocskoltak. Egyebkent miert menne a kerdezo baratkozni,ha erzi,h ellensegesek vele?

2023. okt. 22. 07:47
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Gonosz tróger prolik lelakott nők egyesülete🤣🤣🤣teljesen megértem. Fiatalként vagy termékeny korú nőként, ilyen 45- 50 feletti megkeseredett tyúkanyók társaságába ne keresd a miérteket. Irigy kutya mind hidd el nekem. Szted aki csinos fiatal nem járt így? Otthon várja őket a félimpotens férjük ezek meg a klimax kellős közepén szenvednek s irigyek arra h minimum heti 3szor nincsenek megbacva és nem feszes a pi@ájuk.🤣🤣én bár idősebb vok 35, de nagyon adok magamra fiatal srácok még mindig megnéznek. Dolgoztam egy cégnél ahol tipikus szürke egér nők ténykedtek, lesték minden pillanatomat én a stílusomból senki kedvéért nem adok le csak mert szürke egerek kínaiból öltözködtek. Mindennap márkás holmikba mentem, csinos voltam ez nem tetszett nekik🙂legujabb iphone stb. Nem komfortálódtam veluk mert dolgozni jártam be s nem a burájukat nézni meg a pofázásukat hallgatni. A sárga irigység ette őket🤣🤣én meg jót röhögtem rajtuk folyamat a barinőimmel,annyira de nem érdekelt h mit pofáznak az a lényeg a főnökök mind csíptek, ezeket meg lecartam. Minél irigyebbek voltak annál jobban élveztem.
2023. okt. 24. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság, ott vagy még ezen a munkahelyen?
jún. 26. 08:21
 26/27 A kérdező kommentje:
Azóta kibújt a szög a zsákból. Egy nő kevert a hátam mögött, először hittek neki, de szép lassan kiderült,hogy milyen is valójában. Manipulál, hazudik, lóg a munkahelyről. Össze vissza hazudik rólam, próbált többször alám tenni, de megvédtek. Mint kiderült otthon nagy bajok vannak. Alkoholista férj.... Ennyire rossz az élete,hogy másnak akar keresztbe tenni. Netto irigység. Próbált mindenkit húzni de kiderült irigy az életemre, mert az övé sz*r. Már senki se veszi komolyan és senki se hisz ennek a a nőnek, saját magát égette le, nagyon durva dolgokat csinált. Azon se csodálkozom, hogy a férje alkoholista, ezt a nőt másként nem lehet kibírni. A főnök is tudja milyen... Én meg élem az életem, neki ez fáj, ez a legnagyobb büntetése, úgyhogy nem adtam fel és nem mondtam fel. Mindenhol van hasonló kaliberű nő.
jún. 27. 12:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Jó, hogy megoldódott.
jún. 28. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!