Rosszindulatú, gonosz munkatársak. Mit tegyek?
Nem barátkozni vagyok ott a munkám jól megcsinálom,szorgalmas vagyok. Alapból kedves, csendes,fiatal vagyok és csinos, vékony,nagyon adok magamra, képzem magam folyamatosan. Szinte semmilyen információt nem osztok meg magamról vagy nagyon keveset. A munkatársaim öregebb nők, klimaxolnak, elhízottak. Amióta ott dolgozok, azóta ők is próbálnak csinosan öltözni, már sminkelni is elkezdtek. Van egy nagy hangú sz#r keverő nő, aki a hátam mögött mindenféle dolgot terjeszt rólam negatív értelemben, konkrétan nem tudom miket, de ahol ő felbukkan utána furcsán néznek rám. Nem barátkoznak velem. Megutálnak. Az egészből csak azt érzékelem,hogy furán néznek rám. Nem értem miket találhat ki rólam, mert kedves vagyok, becsületes, szorgalmas, szép. Úgy gondolom, nagyon rosszindulatúnak kell lenni, hogy rossz dolgokat terjesszen rólam. Egy célzást elcsiptem, hogy büdös vagyok, ami nem igaz. Nagyon adok magamra és a higiéniámra is. A magán életem is kivesézik, az anyagi helyzetem is. Ők tudni vélik,hogy én nagyon csóró vagyok, ami amúgy szintén nem igaz. Van egy saját lakásom, amit nyilván nem mondok el. Illetve mindenem megvan, amire szükségem van. Amikor nyaralni megyek forszirozzák miből és ignorálnak, más megy akkor jaj de jó, hol voltál blabla megy a nyali egymásnak. Lenéznek mert szingli vagyok és nincs férjem. Bezzeg nekik milyen jó pasi van otthon, amit amúgy kétlek, mert ha olyan jó lenne az életük nem velem foglalkoznának. Amúgy van jelenleg kapcsolatom de nyilván ezt sem mondom el. Akármit teszek, mondok, veszek fel mindig kritizálnak, engem nem dicsérnek meg, a születés napomon nem köszöntenek fel. Mindig a rosszat látják benne m. Kibeszélnek, keverik a sz#rt mögöttem.
Mivel lehetne visszavágni?
Mit tegyek?
Zavar ez a helyzet. Az zavar benne,hogy egy jó ember vagyok és valaki elhiszi rólam a rossz dolgokat és ignorálnak. Egyre több ember nem kedvel engem, úgy hogy nem is ismernek. Nem is beszéltünk soha.
Ne is haragudj,de nekem nagyon unszimpatikus a stílusad,ahogy itt előadtad magad. Te vagy a szép,okos,ügyes,fiatal...
Ez rendben is van. De szerinted a munkatársaid nem érzik,látják,hogy úgymond újoncként mennyire fenn hordod az orrod? Már bocs,de én is sziívesebben beszélgetnék egy kövér zsíroshajú munkatárssal,aki kedves,mint egy csinibabával,aki azt hiszi,hogy ő szarta a spanyol viaszt.
És pont emiatt ilyenek veled a munkatársaid.
Èn tudom mit élsz àt ,èn is hasonló vagyok fèrfiba.De egyébként azt miért titkolod el,hogy van párkapcsolatod?
Legalább ilyet nem mondanànak ,hogy nincs aki meg....Na èrted?
Lègy büszke rà
Mert biztos ez is terítékre került
A lakást meg anyagiakat megèrtem.
Igen, persze, a szél is másképp fúj, mióta te betetted oda a szent lábacskádat.
Nyilván csakis azért kezdtek el sminkelni, szépen öltözni (egyáltalán honnan tudod, hogy előtted nem csinálták? Ja mert az XY azt mondta? - akivel ezek szerint te meg az általad szidott öreglányokat beszéled ki, nem mellesleg ha egyenruha van, hogy variálnának?), mert Nagyságod megérkezett és mindenki, de főleg a családos, férjezett középkorú asszonyok a te csodálatos külsődet, eszedet, pláne a kimagasló magánéletedet irigylik, miközben még férjed sincs.
Amúgy ha minden munkahelyeden utáltak, akkor talán el kéne gondolkozni, hogy ki ül fordítva a lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!