Miért van a legtöbb munkahelyen ennyi gonosz, rosszindulatú kollega?
Figyelt kérdés
Ha kezdő vagy szivatnak, kiröhögnek, ha már nem akkor meg a hátad mögött kibeszélnek és betesznek ahol tudnak2022. febr. 24. 19:51
1/4 anonim válasza:
Szerencsére én nemt apasztaltam ilyet, általábna max 1 volt, de őt meg értelmes közegben igazából csak így nem emlegették egymás közt mert egyszerűen mindnekinek kényelmetlen volt...
Nem tudom miylen körben dolgozol, van ahol a szocializmus ajándéka és még ittmaradt, van ahol nagy a verseny az előléptetésért, és van ahol simán csak üres az élet mert nem változatos a munka és nem jelent kihívást ezért baszogatni kell egymást hogy legyen valami érdekes az életben
2/4 anonim válasza:
Engem is szívattak a sötét patkányok.Az alacsony kvalitású emberek ilyenek.Ha értelmes kerül közéjük látják a riválist és próbálnak maguknál hülyébbnek beállítani a főnökök előtt.
Majd amikor a főnökük letettem szépen egyesével leszalámiztam őket.
Az utolsók maguk mentek el...
3/4 anonim válasza:
Népünk ezt tanulja egymástól, és Viktortától.
4/4 anonim válasza:
Egy ilyen munkahelyről el kell meni. Klasszikus "toxikus munkahelyi környezet". Menekülj, amíg lehet, mert tönkretesznek mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!