Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnál nagyon náthás kollégád...

Szólnál nagyon náthás kollégádnak, hogy most ne gyújtson rá veled?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 11:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%

#18-19

Írtam egy példát, hogy lásd, hogy hülyeséget beszélsz. Nem kell ahhoz betegnek lenni, minek, nem egyszerűbb megelőzni? És a megelőzés az nem egyenlő azzal, hogy félsz, hogy jaj, kísérted a sorsot. Utcára se mész, vagy a boltba se? Ott pl. Marika nénire nincs ráírva, hogy milyen beteg, ott is beteg leszel, pedig csak a sorban állsz a boltban.. na, hogy is van ez a sorskísértés? :D

De mindegy, féljetek csak nyugodtan. A félelem még jobban rombolja az immunrendszeretek erősségét. Maradjatok otthon 0-24-ben, ki se mozduljatok sehova... :D Nehogy kísértsétek a sorsot. :D

2023. okt. 20. 13:46
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

"hogy is van ez a sorskísértés?"

Nyilván a tudatosságban és a reális felelősségvállalásban.

Abban semmi reális nincs hogy ki se mozdulj a lakásból, ahogy abban sem hogy mágikusan tudd bárkiről, hogy épp beteg-e vagy sem. Hogy csak ilyen irreális példákkal tudsz egyáltalán belekötni is az általam leírtakba, ez elég sokatmondó az álláspontod értelmetlenségéről...

2023. okt. 20. 13:58
 23/31 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de nem én jöttem azzal a blabla szöveggel, hogy jaj, ne menjek egy náthás kollégám közelébe, mert ha igen, akkor kísértem a sorsot. :D

Nincs semmiféle sors, te magad vagy életed alakítója. ;)

2023. okt. 20. 14:10
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

"Már megbocsáss, de nem én jöttem azzal a blabla szöveggel, hogy jaj, ne menjek egy náthás kollégám közelébe, mert ha igen, akkor kísértem a sorsot"

Ilyet nem is írt senki, ne hazudozz!

2023. okt. 20. 14:18
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

Nem te írtad véletlenül a 12-es választ?

"A testi-lelki egészség megőrzésének része az is, hogy nem kísérted szándékosan a sorsot."

Ez véletlenül nem egyenlő azzal, hogy ne menj a náthás kollégád közelébe, mert ne kísértsem szándékosan a sorsot?

18-as komment nem a tiéd?

"Ha direkt kísérted a sorsot, akkor eleve nem teszel meg mindent."

2023. okt. 20. 14:22
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

"Nem te írtad véletlenül a 12-es választ?"

De.

"Ez véletlenül nem egyenlő azzal, hogy ne menj a náthás kollégád közelébe, mert ne kísértsem szándékosan a sorsot?"

Nem.

"18-as komment nem a tiéd?"

De.

A testi-lelki egészséged után úgy tűnik, a mentális egészségedre is ideje lenne figyelmet fordítanod, mert a szövegértés nagyon nem megy...

2023. okt. 20. 14:35
 27/31 anonim ***** válasza:
44%

"Nem."

De, ez pontosan ugyanaz, csak nem akarod ezt itt beismerni. ;)

Egyébként látszik, hogy mennyire tudatlan vagy: lelki = mentális

"A mentális egészség (vagy lelki egészség)"

[link]

Szóval, innentől kezdve jó lenne, ha befejeznéd az írás, mert csak magadat járatod le. Nem vagy olyan okos, mint ahogy azt te képzeled magadról. :)

2023. okt. 20. 14:41
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

"De, ez pontosan ugyanaz"

Lol, eddig nem tudtam hogy mások állításaiért is te felelsz. Így már minden világos :D

"lelki = mentális"

A te esetedben értelemszerűen nem, ha egyszer állításod szerint lelkileg rendben vagy, mentálisan mégis ilyen kihívásokkal küzdesz.

Na de hagylak is, szemmel láthatóan túl magas neked ez a téma. Még képezd magad, mielőtt ilyen vitákba próbálsz belemenni a jövőben!

2023. okt. 20. 14:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem cigizek de ha cigiznék előbb elküldeném orvoshoz, ha nagyon látszik a szemén, hogy nincs jól. Viszont, ha enyhe megfázásról van szó, nem fogom "máglyára küldeni" mert ősz van az emberek 60-70%-a hajlamosabb a megfázás szerű tünetekre ilyenkor.
2023. okt. 20. 17:21
 30/31 A kérdező kommentje:
29 mit értesz enyhe alatt?
2023. okt. 20. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!