Szólnál nagyon náthás kollégádnak, hogy most ne gyújtson rá veled?
A testi-lelki egészség megőrzésének része az is, hogy nem kísérted szándékosan a sorsot.
Mellesleg eleve nem is tudhatod sok esetben, hogy egy adott fertőzés hogyan hatna rád, amíg el nem kapod. Azt ugyanis kismillió környezeti faktor befolyásolhatja, amikről nem is mindig tudsz, plusz a genetikai adottságaid is, amiken még változtatni sem tudsz.
"Ez szokták mondani,"
:D
Meg azt is szokták mondani, hogy "Minden fejben dől el." :)
Meg azt is szokták mondani, hogy "Egy boldog százat csinál".
"amúgy meg megfigyelhető, hogy van aki gyakran megfázik"
És az adott illető vajon mennyit tesz saját testi-lelki egészségének a megőrzéséért? Én vajon miért nem vagyok beteg? Ja, mert nem én nem a szoktam szerint élek? :D
" hogy nem kísérted szándékosan a sorsot."
"Mellesleg eleve nem is tudhatod sok esetben, hogy egy adott fertőzés hogyan hatna rád, amíg el nem kapod."
1. Szóval pl. ki kell próbálnom a cigit, ahhoz, hogy tudjam, hogy mennyire büdös, káros és drága? Ettől függetlenül nem tudhatom?
2. Milyen sorsot kísértek? Ha eleve mindent megteszek testi-lelki szinten, akkor tudod, "Ép testben ép lélek." Rémlik?
Mivel kb. 10 évvel ezelőtt volt, csak a láz jut eszembe, meg, hogy alig bírtak kikelni az ágyból, mert szarul voltak.
De jóval, hitegesd és nyugtasd csak magad, de te már attól is tele teszed a nadrágodat, ha valaki eltüsszenti magát melletted.
"Szóval pl. ki kell próbálnom a cigit, ahhoz, hogy tudjam, hogy mennyire büdös, káros és drága?"
Melyik fertőző betegség az a cigi?
"Ha eleve mindent megteszek testi-lelki szinten"
Ha direkt kísérted a sorsot, akkor eleve nem teszel meg mindent.
"ha egy náthás kolléga mellett dolgozol azzal nem te kisérted a sorsot"
Ha bejött dolgozni, az az ő döntése, abba nyilván nincs beleszólásod. Ellenben az már a te döntésed ha erre semmilyen módon nem reagálsz, és pl ugyanúgy rágyújtasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!