Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnál nagyon náthás kollégád...

Szólnál nagyon náthás kollégádnak, hogy most ne gyújtson rá veled?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 11:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen és távolságot tartanék tőle, ha neki nem jut eszébe.
2023. okt. 20. 11:55
 2/31 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Náthás kollégával dupla élvezet rágyújtani. Élvezd ki.
2023. okt. 20. 12:03
 3/31 anonim ***** válasza:
46%
Szólni nem szólnék, viszont távolabb állnék tõle.
2023. okt. 20. 12:41
 4/31 anonim ***** válasza:
15%

Látom, a kérdezőnél, az 1-esnél és a 3-ásnál hatott a félelemkeltő távolságtartó propaganda. :D

Kérdező, mitől félsz? Ja, hogy te is beteg leszel? Talán nem foglalkozol napi szinten eleget a testi-lelki egészséged megőrzésével? Hát akkor, itt lenne az ideje foglalkozni vele. Nem a másik lesz hibás, ha te beteg leszel, hanem te, mert gyenge az immunrendszered és nem képes legyőzni a vírusokat, kórokozókat.

2023. okt. 20. 12:54
 5/31 anonim ***** válasza:
69%

szerintem nyugodtan szólj neki, hogy beteg és nem szeretnéd ha megfertőzne amúgy is ha beteg akkor inkább pihenjen és ne cigizzen.

#4esnek meg üzenem hogy én kis korom óta akármit szedek nem javul az immunrendszerem és mindenki nagyon könnyen meg tud fertőzni szinte bármivel!

2023. okt. 20. 13:06
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem dohányzom, viszont nem zavar senkinek a náthája. Biztos, hogy nem kerülnék senkit ennyi miatt.
2023. okt. 20. 13:09
 7/31 anonim ***** válasza:
48%

Nemcsak a testeddel kell foglalkozni, mint ahogy már írtam is. Testi-lelki egészség. Te csak a testeddel foglalkozol, a lelkeddel nem. A kettő együtt alkot egy egészet. (Ha lélekben nem vagy toppon, szedhetsz te bármit, simán beteg leszel, hisz csak gondolj bele, mennyi betegséget okoz a stresszes életvitel.)

2023. okt. 20. 13:10
 8/31 A kérdező kommentje:
5, 7 igen én is lekapok dolgokat, pl náthát könnyen, és hiába, nem azért mert nem foglalkozom magammal, vagy nem mozgok, jógázok stb, ez van és kész, ez alkati kérdés.
2023. okt. 20. 13:12
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha a beltérben úgyis egy levegőt szívunk, közös tárgyakat használunk stb, akkor nem egy pár perces szabadtéri cigiszünet oszt vagy szoroz már.
2023. okt. 20. 13:18
 10/31 anonim ***** válasza:
34%

" ez alkati kérdés."

Kifogás! Ez nem alkati kérdés.. honnan vetted ezt a hülyeséget, kérdező? :D

2023. okt. 20. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!