Szólnál nagyon náthás kollégádnak, hogy most ne gyújtson rá veled?
Látom, a kérdezőnél, az 1-esnél és a 3-ásnál hatott a félelemkeltő távolságtartó propaganda. :D
Kérdező, mitől félsz? Ja, hogy te is beteg leszel? Talán nem foglalkozol napi szinten eleget a testi-lelki egészséged megőrzésével? Hát akkor, itt lenne az ideje foglalkozni vele. Nem a másik lesz hibás, ha te beteg leszel, hanem te, mert gyenge az immunrendszered és nem képes legyőzni a vírusokat, kórokozókat.
szerintem nyugodtan szólj neki, hogy beteg és nem szeretnéd ha megfertőzne amúgy is ha beteg akkor inkább pihenjen és ne cigizzen.
#4esnek meg üzenem hogy én kis korom óta akármit szedek nem javul az immunrendszerem és mindenki nagyon könnyen meg tud fertőzni szinte bármivel!
Nemcsak a testeddel kell foglalkozni, mint ahogy már írtam is. Testi-lelki egészség. Te csak a testeddel foglalkozol, a lelkeddel nem. A kettő együtt alkot egy egészet. (Ha lélekben nem vagy toppon, szedhetsz te bármit, simán beteg leszel, hisz csak gondolj bele, mennyi betegséget okoz a stresszes életvitel.)
" ez alkati kérdés."
Kifogás! Ez nem alkati kérdés.. honnan vetted ezt a hülyeséget, kérdező? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!