Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha elméletileg munkaerőhiány...

Ha elméletileg munkaerőhiány van, akkor Mekibe, Burgerbe miért csak csinos fiatal lányokat vesznek fel?

Figyelt kérdés

És akkor még a nívósabb helyekről nem is beszéltünk, oda már modell külső kell kb...

Csúnyábbaknak vagy férfiaknak esélyük sincs még gyorsétterembe se bekerülni, annyira válogatnak. De akkor miért beszélnek mindenki, még ellenzékiek is munkaerőhiányról?

2023. okt. 19. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverd össze a “modell külsejűt” az alapvető ápoltsággal. Zsíros haj, ápolatlan köröm, ápolatlan, koszos tornacipő és farmer kizáró okok.
2023. okt. 22. 07:09
 12/14 anonim ***** válasza:

3

Ha 500 jelentkezőből válogat, akkor nincsen munkaerőhiány.

2023. dec. 14. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Lattam 50 koruli not Mekibe hat egyaltalan nem volt bomba
2023. dec. 15. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez miattam van azt hiszem. A múltkor panaszlevelet írtam hogy a Mekinek, hogy szeretnék csajozni az üzletükben. Ha mondjuk egy eladó csajszi megkérdezi, mit sueretnék, én azt válaszolnám, hogy egy pig meket, egy zéró kólát itt fogyasztva, elvitelre pedig a számodat, amin majd este felhívlak (*kacsint). De így csak csinos fiatal lánynál próbálkoznék be, mert nála kevésbé gáz ha lekoptat ;)
2023. dec. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!