Hány munkahelyetek volt?
5
1. vendéglátós (alkalmi diákmunka, 16-17 évesen) vége lett a szezonnak, mentem suliba, plusz utáltam.
2. gyári munka (egy hét diákmunka 18 évesen) utáltam
3. sporthoz kapcsolódó (16-19 éves koromig, beugrós voltam az ott, ahova edzeni jártam) szerettem, de elköltöztem az egyetem miatt, így lett vége.
4. Egyetem mellett kutatós-fejlesztős projektmunka IT (20-21 éves koromban) Megszűnt a cég gyakorlatilag, ezért hagytam ott
5. Egyetem mellett gyakornokság (21-22) Le fog járni a diákjogviszonyom. Persze utána kapok nem-diák ajánlatot. (Viszont már nem is abban az országban élek, ami egy jó kifogás lenne a váltásra, de egyelőre maradok)
22 éves vagyok.
Ezeken kívül néha korrepetálással, egyetemi demonstrátorkodással, gimisként babysitterkedéssel kerestem néha pénzt.
Ez a második szakmai munkám. Teljes állásban sosem dolgoztam és egy ideig még nem is fogok. (egyetemista lettem újra)
6, ahol legalább 3 hónapot voltam. Mostani helyemen 2 hete kezdtem, majd meglátjuk meddig bírom.
Általában azért váltottam, mert kevés volt a pénz, de sok a köcsög. 29/F
Ez az 5. munkahelyem 40 évesen.
3 helyen felmondtam
- az egyik másodállás volt, és már nem voltam rászorulva annyira arra plusz pénzre, mint amekkora megterhelést jelentett (amúgy nagyon szerettem, az egyik legjobb munkahelyem volt, de nem volt soha teljes munkaidő)
- a másik kettőnél kevés volt a pénz és találtam jobban fizető munkát
1 helyről próbaidő alatt kidobtak (de örültem neki, én sem éreztem jól magam, csak részint gondoltam, még kivárok, hátha kialakul, részint akkor nem volt jobb lehetőség, végül 6 hét után találtam másik állást)
Ötösnek és hatosnak nagyon köszönöm a válaszát.
Én 25 vagyok.
1. 3 évet dolgoztam raktárban ahonnan kirúgtak amikor más vette meg a céget és a helyemre ismerősöket rokonokat hozatott.
2. Operátor 3 hónap egy gyárban, a próbaidő után nem hosszabítottak velem szerződést. Rotálták az embereket és az államtól egy csomó pénzt vehettek fel ezáltal.
3. Egy újabb gyárban vagyok pakoló, rakodó. (Havi 15 nap) Mellette esti levelezőn vagyok. A mostani munkahelyemen 1 hónapja vagyok, a munka nem vészes, de az emberek... katasztrófa.
Kb 8. Volt 1-2, ami idénymunka volt, még az elején, eleinte még mentem mindig szezonban (nyári meg karácsonyi volt) aztán már unalmas lett meg kellett valami komolyabb, nem ez a heti 3-4x megyek aztán hétvégén kiveszem a kasszából a fizetést, alkalmi bejelentés az adott napra, stb.
A többi munkahelyemről akkor mentem el, amikor már elég sok kollega felmondott, akikkel jóban voltam, megváltozott a hangulat, volt, ahol vezetőségcsere után hoztak olyan új szabályokat, amik nem tetszettek. Volt 1-2 hely, ahol a próbaidőt sem töltöttem le, ott már az elején nem tetszett a hangulat, befásult emberek, stb.
Csak anyagiak miatt nem mondtam fel soha, de arra figyeltem, hogy a következő helyen többet keressek.
2.
Az elsőről mind a kb 30 embert egyszer kitették 1 hónap után, mert mint kiderült, csak azért kellettünk, hogy kicsit feltöltsék a készletet. A másodikon 3 évig voltam, ott nem hosszabbítottak szerzódést, mert teherbe estem.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!