Új munkahelyen vagyok, ahol szokás a közös reggeli vagy ebéd, mit tegyek ha nem akarok részt venni?
Figyelt kérdés
Nem szimpatikusak a kollégák, de a közös kaja gondolatától a szőr feláll a hátamon, nincs hozzá kedvem. Egyszer csatlakoztam hozzájuk, rossz volt a kaja, kaja közben is a munkáról beszéltek és mindenki feszengett, én ezt nem akarom, de ha kihagyom akkor bunkó vagyok. Mi tennétek a helyemben?2023. okt. 10. 09:31
21/25 anonim válasza:
Sose kozoskodtem senkivel csapatepitore se mentem el meg sehova kozosen megse neztek ki maguk kozul meg akkor se engetek el ha at akartam menni masik munkakorbe
Ki erti ezt?
22/25 anonim válasza:
21- es!
Mert qurva nagy mákod van!
Nem mindenki ilyen baszottul szerencsés a melóválasztás terén, mint te!
23/25 anonim válasza:
Hát k#rvára nincs mákom mert nem engedett el a g#ci fonok masik terueltre ennyire vak g#ci hogy nem veszi észre hogy k#rvára utálok kozottuk lenni??? Másokat meg elenged
24/25 anonim válasza:
23-as!
De, szerintem nagyon is észreveszi.... nem ez a baj.
Hanem, hogy nem tud gyorsan helyettesiteni, ha elengedne.... gondolom.
25/25 anonim válasza:
1 év alatt nem tud hyettesiteni? Mert nem is akar
Egy f#sszopó féreg patkány az ilyen fonok
De ráb#szott, mert kiléptem
Felmondási idomet se dolgoztam le
Rohadjon meg a k#rva anyjába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!