Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyen vagyok, ahol...

Új munkahelyen vagyok, ahol szokás a közös reggeli vagy ebéd, mit tegyek ha nem akarok részt venni?

Figyelt kérdés
Nem szimpatikusak a kollégák, de a közös kaja gondolatától a szőr feláll a hátamon, nincs hozzá kedvem. Egyszer csatlakoztam hozzájuk, rossz volt a kaja, kaja közben is a munkáról beszéltek és mindenki feszengett, én ezt nem akarom, de ha kihagyom akkor bunkó vagyok. Mi tennétek a helyemben?
2023. okt. 10. 09:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Sose kozoskodtem senkivel csapatepitore se mentem el meg sehova kozosen megse neztek ki maguk kozul meg akkor se engetek el ha at akartam menni masik munkakorbe

Ki erti ezt?

2023. okt. 12. 05:59
 22/25 anonim ***** válasza:

21- es!

Mert qurva nagy mákod van!

Nem mindenki ilyen baszottul szerencsés a melóválasztás terén, mint te!

2023. okt. 12. 06:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát k#rvára nincs mákom mert nem engedett el a g#ci fonok masik terueltre ennyire vak g#ci hogy nem veszi észre hogy k#rvára utálok kozottuk lenni??? Másokat meg elenged
2023. okt. 12. 08:38
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as!

De, szerintem nagyon is észreveszi.... nem ez a baj.

Hanem, hogy nem tud gyorsan helyettesiteni, ha elengedne.... gondolom.

2023. okt. 12. 12:34
 25/25 anonim ***** válasza:
46%

1 év alatt nem tud hyettesiteni? Mert nem is akar

Egy f#sszopó féreg patkány az ilyen fonok

De ráb#szott, mert kiléptem

Felmondási idomet se dolgoztam le

Rohadjon meg a k#rva anyjába

2023. okt. 12. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!