Sokat agyaltok a munkahelyen azon,hogy mit kellene enni?
Nekem vannak ilyen kollégáim,csak kár, hogy azon nem agyalnak ennyit mennyi minden tennivaló van a munkahelyen.Ha másnem rendet rakni maguk után,takarítani,szemeteseket üríteni.Meg munka is van bőven.
Nálam a kajálás annyiból áll előző este vagy aznap reggel készítek szendvicset vagy veszek valamit a péknél,néha gyümölcsöt vagy valami rágcsálnivalót mellé.Nem azon jár az eszem egy órát mit kellene reggelizni,mert épp van más dolgom is.Az ilyesmin való gondolkodás elveszi a figyelmet a munkáról és sajnos az ilyen munkások a legnagyobb dolog kerülők. Azt nézik mivel húzzak ki magukat a munkából.
Egy átlag irodai nap:
9-10: megérkezés, mindenkinek elmesélni mit csinált előző nap a gyerek stb.
10-11: munka
11-12: azon agyalni, hogy hová menjenek kajálni, és ott mit egyenek
12-14: kaja, kávézás
14-15: mindenki visszaérkezik, és meg kell beszélni, hogy ki, hol, mit ebédelt, közben milyen pletykához jutott
15-16: munka
16-17: készülődés a hazamenetelre, mindenkivel megosztani, hogy mit fog a kiccalád aznap este csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!