Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig tart a munkahelyeteken...

Meddig tart a munkahelyeteken a vírus miatti home office?

Figyelt kérdés
Nekünk június 15-én vissza kell mennünk. :(
2020. jún. 3. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2020. jún. 3. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Októberben nyitunk ki, de csak az emberek negyede mehet be. Én idén már nem fogok visszamenni, jövőre meg majd meglátjuk.
2020. jún. 3. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem volt Home office, vasúton megy az élet, no meg a, túlóra mert kevesen vagyunk :)
2020. jún. 3. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Egy hónapot voltam otthon, április elején jöttem vissza az irodába szerencsére. Bár én egyedül vagyok itt.
2020. jún. 3. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Mivel vezető vagyok, ezért csak napokra voltam home office-ban. És abban is maradok még július végéig biztosan.
2020. jún. 3. 15:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a vezetők voltak home officeban. :-D
2020. jún. 3. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:

elvileg szeptemberig, de a kedves vezetőnk naponta más infot mond.

Most pl azt, hogy mind ki leszünk rúgva, mert megszűnik a terület ahol dolgozunk :D

2020. jún. 3. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2-tól kellett mennünk, sajnos. Most hallgathatom a kollégák 99%-tól, hogy milyen jó, végre együtt a csapat, már halálra unták magukat otthon, stb...
2020. jún. 3. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Én örülök, hogy végre azok is bejárnak, akik halálra unták magukat otthon, mert minket, bejárókat is úgy kezeltek, mint hogyha olyan jó dolgunk lenne bejárogatni tömegközlekedéssel, ahol ott csöveztek a hajléktalanok, és bátrabbak lettek az agresszívek és a zsebtolvajok, közteresek ellenőrök meg sehol. Nagyon stresszes volt ez a pár hónap így, én is lettem volna inkább otthon, mint ilyen közbiztonság mellett bejárni, de nekem nem engedték a home officet.
2020. jún. 4. 08:53
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
9. Aki otthon "halálra unta magát", az hidd el, hogy a munkahelyen is ugyanúgy "halálra unná" magát (azaz nincs elég feladata), csak épp a munkahelyen eldumálja az időt, esetleg ezzel zavarja azokat a kollégákat, akik tényleg dolgozni szeretnének. Sajnos én is ilyenekkel vagyok körülvéve, ha épp nem pletykálkodnak, vihorásznak,akkor azt kell hallgatni hogy mennyire unatkoztak otthon... Szóval személyes véleményem szerint ezeket az embereket rövid időn belül le kellene építeni.
2020. jún. 4. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!