Új munkahelyen vagyok, ahol szokás a közös reggeli vagy ebéd, mit tegyek ha nem akarok részt venni?
7 - es!
Nem, egyáltalám nem muszáj beszélgetni.
A magánélethez meg qurvára senkinek semmi köze a munkehelyen.
Dolgozni van ott a kérdező és nem életre szóló barátságokat kötni!
Ezért is szoktam elmenni egy új munkahelyre egy fél napra dolgozni még mielőtt az előző helyen felmondok.
Voltam már úgy, hogy a munka amit végeznem kell az úgyahogy tetszik, a fizetés is jó...de az, hogy minden áldott nap beüljek ezek közé az emberek közép napi 8 órán át ki tudja hány hosszú éven át az nem ment....
MIért lenne kötelező az együttreggelizés? Ez valami szekta?
Írod, hogy "mindenki feszengett": akkor mi értelme ennek?
Én tuti renitens lennék és nem csatlakoznék ilyenekhez. Meglásd idővel más is megpróbálna onnan kihátrálni és a végén csak 1-2 személy maradna 'reggelizni'.
"MIért lenne kötelező az együttreggelizés? Ez valami szekta?"
Nem szekta.
Csak éppen a f@sztarisznya munkáltató azt hiszi, hogy minden dolgozónak az élete álma vált valóra azzal, hogy bekerült a kib@szott, nyamvadt cégéhez... így egyfajta "családként" tekint a dolgozókra...és ezt várja el a dolgozóktól.
En mindig kihagytam/kihagyom a kozos ebedet.
Egy ido utan fogadtak a munkatarsaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!