Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyen vagyok, ahol...

Új munkahelyen vagyok, ahol szokás a közös reggeli vagy ebéd, mit tegyek ha nem akarok részt venni?

Figyelt kérdés
Nem szimpatikusak a kollégák, de a közös kaja gondolatától a szőr feláll a hátamon, nincs hozzá kedvem. Egyszer csatlakoztam hozzájuk, rossz volt a kaja, kaja közben is a munkáról beszéltek és mindenki feszengett, én ezt nem akarom, de ha kihagyom akkor bunkó vagyok. Mi tennétek a helyemben?
2023. okt. 10. 09:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos pont az öregek azok akik beleuntak a munkába meg mindenbe és a fiatalokat b#szogatják
2023. okt. 10. 13:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

7 - es!

Nem, egyáltalám nem muszáj beszélgetni.

A magánélethez meg qurvára senkinek semmi köze a munkehelyen.

Dolgozni van ott a kérdező és nem életre szóló barátságokat kötni!

2023. okt. 10. 14:01
 13/25 A kérdező kommentje:
12-es, a 7-es én voltam, de nekem is ez a meglátásom!
2023. okt. 10. 14:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen munkahelyem, minden nap 12-12.30-ig zárva volt az iroda és mindenkinek (5 fős cég volt) kötelezően délben kellett ebédelnie, egy asztalnál a főnökkel. Én eleve 14-15 óra körül szoktam ebédelni, úgyhogy minden nap kín szenvedés volt délben magamba erőltetni a kaját, ehhez társult még az is, hogy rettentően mérgezőek voltak, minden ilyen ebédszünet az első perctől az utolsóig arról szólt, hogy undorító módon beszéltek az ügyfelekről. A belem fordult ki azoktól az ocsmány megjegyzésektől, ezért hamar felmondtam.
2023. okt. 10. 16:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezért is szoktam elmenni egy új munkahelyre egy fél napra dolgozni még mielőtt az előző helyen felmondok.

Voltam már úgy, hogy a munka amit végeznem kell az úgyahogy tetszik, a fizetés is jó...de az, hogy minden áldott nap beüljek ezek közé az emberek közép napi 8 órán át ki tudja hány hosszú éven át az nem ment....

2023. okt. 10. 16:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

MIért lenne kötelező az együttreggelizés? Ez valami szekta?

Írod, hogy "mindenki feszengett": akkor mi értelme ennek?

Én tuti renitens lennék és nem csatlakoznék ilyenekhez. Meglásd idővel más is megpróbálna onnan kihátrálni és a végén csak 1-2 személy maradna 'reggelizni'.

2023. okt. 10. 18:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"MIért lenne kötelező az együttreggelizés? Ez valami szekta?"

Nem szekta.

Csak éppen a f@sztarisznya munkáltató azt hiszi, hogy minden dolgozónak az élete álma vált valóra azzal, hogy bekerült a kib@szott, nyamvadt cégéhez... így egyfajta "családként" tekint a dolgozókra...és ezt várja el a dolgozóktól.

2023. okt. 10. 18:22
 18/25 A kérdező kommentje:
16-os, az, hogy ennek mi értelme van én sem tudom, de borzasztóan kellemetlen. Leszólnak, hogy így nem fogok beilleszkedni, de ilyen téren nem vagyok kompromisszumképes.
2023. okt. 10. 20:25
 19/25 A kérdező kommentje:
17-es, igen, a csordavezető azt mondta első nap, hogy bizony jó egy-egy reggeli vagy ebéd a munkahelyi közösséggel. Csak nem tudom kinek.
2023. okt. 10. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:

En mindig kihagytam/kihagyom a kozos ebedet.

Egy ido utan fogadtak a munkatarsaim.

2023. okt. 11. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!