Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyen vagyok, ahol...

Új munkahelyen vagyok, ahol szokás a közös reggeli vagy ebéd, mit tegyek ha nem akarok részt venni?

Figyelt kérdés
Nem szimpatikusak a kollégák, de a közös kaja gondolatától a szőr feláll a hátamon, nincs hozzá kedvem. Egyszer csatlakoztam hozzájuk, rossz volt a kaja, kaja közben is a munkáról beszéltek és mindenki feszengett, én ezt nem akarom, de ha kihagyom akkor bunkó vagyok. Mi tennétek a helyemben?
2023. okt. 10. 09:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Munkahelyváltás. Mert nem fog változni. Vagy nézz bele a problémába. Miért is nem szimpatikusak?
2023. okt. 10. 09:46
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mar amiatt se maradnek hogy nem szimpik a kollegak nemhogy igy
2023. okt. 10. 10:01
 3/25 anonim ***** válasza:
10%
Arra a 10 percre nem tökmindegy hova ülsz le? Én is egyedül szoktam enni
2023. okt. 10. 10:13
 4/25 A kérdező kommentje:
3-as, szerinted egészséges, ha feszengsz kaja közben?
2023. okt. 10. 11:12
 5/25 anonim ***** válasza:
19%

"kaja közben is a munkáról beszéltek.."

Addig örülj, amíg csak a munkáról beszélnek.... és nem a magánéletedet kellene kötelezően kiteregetni előttük..

Vannak dolgok, amiket el kell tudni fogadni egy bizonyos szintig, ha dolgozni akarsz.... a seggfej kollégák pont ez a kategória.

Ha felmondasz, akkor az új helyen megkérdezhetik, hogy miért mondtál fel... ha megmondod az igazat, akkor az a kép alakul ki rólad, hogy nem lehet veled kijönni, mert különbnek érzed magad mindenkinél.... ha meg eltitkolod, az gyanús... és felhívhatják a volt munkahelyedet.

Meg felnőtt ember vagy. Tanuld meg kezelni, hogy az ilyen helyzeteket a saját - jól felfogott - érdekedben. Ingyen ebéd nem létezik....

2023. okt. 10. 11:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam ilyen helyen. Úgy oldottam meg, hogy mindig "belefeledkeztem" a munkába (pénzügyi osztály), ők kimentek a konyhába enni, és amikor visszajöttek, akkor kimentem, leültem és megettem a kajámat tök nyugiban (vagy más osztályon dolgozó csoporttal, akik szimpatikusak voltak).

(Ezzel együtt is, fél évnél nem bírtam tovább az adott multinál, addig is csak azért, mert nagyon jól fizetett.)

2023. okt. 10. 11:41
 7/25 A kérdező kommentje:
5-ös, miért, a munka téma helyett nagyon nehéz megkérdezni, mi történt a hétvégén? Ha már muszály beszélgetni!
2023. okt. 10. 12:29
 8/25 anonim ***** válasza:
19%
Öregekhez ülj azok nyugisabbak mint a fiatalok.
2023. okt. 10. 12:31
 9/25 A kérdező kommentje:
6-os, ezt én is próbáltam, csak van egy nagyon fontoskodó kollega, aki alig hagy békén.
2023. okt. 10. 12:33
 10/25 A kérdező kommentje:
8-as, Itt nem igazán vannak fiatalok, állami cég.
2023. okt. 10. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!