A helyemben te mennél vagy maradnál?
Kérdező, el vagy te tévedve. Két diplomám van és huszonéves koromban bizony én is dolgoztam SSC-ben Budapesten. Ugyan nem a Vodafone-nál, de az egyik versenytársuknál, tehát hasonló profil. Végigjártam a szamárlétrát és most 32 évesen teljes távmunkában egy nyugat-európai cégnél szuper munkám van.
Én sem abban dolgozom, amit tanultam, de fel sikerült fognom már huszonpár évesen, hogy nem minden diploma piacképes önmagában, és én is mehettem volna phd-zni, csak nem engedhettem meg magamnak több éves éhezést, mert nem támogattak anyagilag otthon. Utána meg mehettem volna kutatni és/vagy tanítani egyetemen szintén nagyon nevetséges bérért a befektetett munkáért és tudásért cserébe.
Nekem nem derogált elmenni a versenyszférába és felszedni hasznos skillelet, amiket most jó pénzért és kényelmes munkáért cserébe eladok. Nincsenek is olyan problémáim, mint neked és nem is lennének, mert bárhonnan dolgozhatok, és mondom, majdnem 10 évvel fiatalabb vagyok nálad.
A hozzászólásaidból kiindulva nem azért nem vesznek fel téged egyéb munkákra, mert túlképzett vagy, hanem mert igencsak kellemetlen személyiség lehetsz, az élethez meg nincs sok eszed és bizony a legtöbb munkában a józan eszet nagy becsben tartják.
Kérdező, milyen ügyfélszolgálatról hadoválsz?? Hol olvastál te ilyet? Nekem úgy tűnik, te vagy itt a funkcionális analfabéta. Én life sciencesben dolgozom évek óta egy olyan cégnél, ahol a termék által a gyógyszerkutatások felgyorsulnak, az emberi várható minőségi(!) élettartam pedig várhatóan növekszik.
Majd esetleg akkor dumálj, ha van állásod, fizeted az adót és mondjuk értelmes munkát is végzel, ami előbbre viszi a társadalmat, ha már elcsesztél éveket az egyetemen. Egyelőre nem vagy olyan helyzetben, hogy másokat ossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!