Szóval 21 éves vagyok, nincsen végzettségem. Lassan fél éve dolgozom egy cégnél (közepes méretű cégről lenne szó), iszonyú termelés és kapkodás van mindennap, rángatják az embert egész nap össze vissza. Sokat kell dolgozni, a munkatársak eléggé kihasználnak, én csinálom a munka koszos/oroszlán részét... Ezek mellet a cégnél olyan dolgokat is bíznak ránk/rám, ami nem is a mi dolgunk lenne, hanem például szerelőké, építő munkásoké akár. Ha kell raktárban vagyunk, ha kell csöveket pakolunk kint, ha kell kamion rakunk/szedünk le, szeméttelepre megyünk. Pedig alapvetően van egy konkrét gyártás folyamat ahol mi dolgozunk, tehát nem ilyen lóti futi emberek lennénk.. Én vagyok a legfiatalabb talán a cégnél, sok mindent akar a "főnökség" a nyakamba rakni az utóbbi időben (felelősséget, nagyfokú stresszt). Hozzátenném hogy az emberek is elég alják akikkel dolgozom, ömlik a szájukból a vetőmag mindennap. Mit tennétek a helyemben? Az fix hogy nem akarok hosszútávon maradni, mivel gyilkosság amit itt művelnek az emberrel.. Kíváncsi lennék véleményekre, ki hogyan cselekedne a helyemben, mennyire lenne jó döntés felmondani (ha van félretett pénz).
Most azt tanácsoljam neked amit én tennék? Már tegnap is késő lett volna otthagyni..
Vagy azt amit ésszerűen ilyenkor tanácsolni szoktak,hogy keress új helyet aztán lépj le...
2022. ápr. 25. 21:40
2/7 Miss Endzsi válasza:
Csináld, amit ilyenkor szokás, kutakodj mi érdekel, válassz valamit és jelentkezz be képzésre.
2022. ápr. 25. 21:40
3/7 anonim válasza:
Én már próbaidő alatt felmondtam volna.
2022. ápr. 25. 21:42
4/7 anonim válasza:
Tanulj valamit, h legyen vegzettseged
Kozben keress uj melohelyet, addig amig meg nem szerzed a vegzettseget
Ha megvan a vegzettseg keress munkat abban
Mashogy nem lehet, vagyis lehet az szintén nem tetszene. Megint talalnál valami ratyit melót végzettség nélkül, amit megint utálnál. Nem éri meg úgy.
2022. ápr. 25. 21:52
5/7 anonim válasza:
Amíg bírok,a pénz az pénz.
Gyakorlatban felmondanék hamar,de úgy kezdeném a napot hogy rendben,akkor egy hetet kibírok még a pénz miatt...
2022. ápr. 25. 22:06
6/7 anonim válasza:
Helyedben bedobnám, hogy látva a sok felelősséget amit rádtesznek, úgy érzed elő akarnak léptetni. Vagy megkapod, vagy felmondasz. Veszíteni nem fogsz egyik válasszal sem.
2022. ápr. 25. 22:13
7/7 anonim válasza:
Egyenlőre keress interneten álláslehetőségeket,nézz körül milyen cégek vannak a környékeken és a honlapukat nézd meg van-e felvétel.Lépj ha kapsz egy jobbnak tűnő ajánlatot.
Hosszabb távon pedig tanulj ki egy szakmát vagy szerezz diplomát mert használható szakmai tudás nélkül mindig csak a legalja munkákból tudsz csak válogatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!