Ti mit tennétek a helyemben? Mennétek vagy maradnátok még?
Sziasztok!
2 hónapja dolgozom egy cégnél. Úgy volt meghirdetve az állás, hogy bejelentett munka lesz rugalmas beosztással. A bejelentésből semmi sem valósult meg, a rugalmas beosztás pedig azt jelentette, hogy én legyek rugalmas és menjek be heti 7 napból 6-ot, de inkább 7-et. :D
A minap közöltem huszadszorra világosan, hogy nem tudok bemenni hétvégén, de ezt elmondtam az állásinterjún is, eleve hétköznapra kerestek embert. Ha hétvégézni is kellett volna, el sem vállaltam volna a munkát. Szerdára van időpontom az orvoshoz, emiatt szóltam is a múlt héten. Tegnap pedig megláttam egy álláskereső portálon, hogy keresnek a helyemre embert az én pozíciómba. :D
Nem lepődtem meg, mert eddig sem a korrektségéről volt híres a cég és én is kerestem másik munkát, bár én szóltam volna időben, hogy amíg nem találnak embert addig maradok. Azt nem tudom eldönteni, hogy menjek-e holnap dolgozni egyáltalán és közöljem a tényeket vagy csináljak-e úgy, mintha semmiről sem tudnék...a másik variáció, hogy hasonlóan "korrekt" leszek és be sem megyek többet. A fizumat már megkaptam, szóval igazából anyagilag teljesen mindegy lenne.
Ti mit tennétek?
Ez irtó gáz, ilyet megtesznek munkáltatók manapság?
Szerintem ne süllyedj le, azért menj be "elköszönni" vagy legalább telefonálj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!