Ti mit tennétek a helyemben? Mennétek vagy maradnátok még?
Sziasztok!
2 hónapja dolgozom egy cégnél. Úgy volt meghirdetve az állás, hogy bejelentett munka lesz rugalmas beosztással. A bejelentésből semmi sem valósult meg, a rugalmas beosztás pedig azt jelentette, hogy én legyek rugalmas és menjek be heti 7 napból 6-ot, de inkább 7-et. :D
A minap közöltem huszadszorra világosan, hogy nem tudok bemenni hétvégén, de ezt elmondtam az állásinterjún is, eleve hétköznapra kerestek embert. Ha hétvégézni is kellett volna, el sem vállaltam volna a munkát. Szerdára van időpontom az orvoshoz, emiatt szóltam is a múlt héten. Tegnap pedig megláttam egy álláskereső portálon, hogy keresnek a helyemre embert az én pozíciómba. :D
Nem lepődtem meg, mert eddig sem a korrektségéről volt híres a cég és én is kerestem másik munkát, bár én szóltam volna időben, hogy amíg nem találnak embert addig maradok. Azt nem tudom eldönteni, hogy menjek-e holnap dolgozni egyáltalán és közöljem a tényeket vagy csináljak-e úgy, mintha semmiről sem tudnék...a másik variáció, hogy hasonlóan "korrekt" leszek és be sem megyek többet. A fizumat már megkaptam, szóval igazából anyagilag teljesen mindegy lenne.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!