Felmondanátok, ha a közvetlen munkatársaitok kibeszélnének, nem kedvelnének?
Két közvetlen munkatársam van, ők elég jól megtalálták egymást, mindkettő rosszindulatú, mindenkit kibeszélős nők. Én fél éve dolgozom itt. Az nem baj, hogy nem vagyunk barátok, de engem eléggé zavar, amit csinálnak. Tudok róla, hogy kibeszélnek, volt, hogy hallottam, mert arra se veszik a fáradtságot, hogy halkan csinálják, volt, hogy olvastam, amit Teamsen írogatnak egymásnak rólam. Hülyének tartanak, figyelik mikor mit csinálok és erről beszélnek, azzal is bajuk van, hogy hányszor megyek pisilni egy nap. Kinevetnek. De szemtől szembe normálisak, nem is tudják, hogy mindent tudok.
A munkával magával nincs bajom, a fizu normális, de ez eléggé rámegy a hangulatomra, illetve én olyan vagyok, ha szidnak, akkor rosszabbul teljesítek.
Ti maradnátok, vagy keresnétek mást? De ugye ki tudja, az új helyen milyenek lennének...
Én kirúgatnám őket.
Érd el azt, hogy gyakran késsenek, kérj meg valakit, hogy tartsa fel őket, egy ismerősöd, aki ráér.
Vagy mondd azt az egyiknek, hogy a másik a háta mögött szidalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!