Miről szoktatok beszélni pl a munkatársaitokkal? Sose voltam dumagép, sokszor nem jut eszembe semmi "téma ". Mindig ilyen "szűkszavú ", keveset beszélő voltam.
többségükkel kb nem tudok semmiről se elbeszélgetni. Ők hazamennek nézik a meccset, szerencsekereket, valóvilágot, meg még ki tudja miket a tv-ben.
Én meg hazamegyek és másodállásban építem, fejlesztem a vállalkozásomat, + az ügyfeleim dolgaival foglalkozom.
Így kb 0 a beszédtémánk. Néha feljön ez, mert tudják hogy EV vagyok a főállás mellett. Megkérdezik, hogy meg e van még, "megyeget e?" majd okoskodnak 1 sort, hogy Mo-on nem lehet + meg nem éri meg vállalkozni. (mintha annyira értenének hozzá.) Persze ezzel el is veszik a kedvemet az egész beszélgetéstől, szóval rájuk hagyom.
semmiről, meghallgatom őket, ha kérdeznek valamit, válaszolok, ha néha eszembe jut valami, mondom, de ezt az egészet én elengedtem, legalábbis nem erőltetem, évek óta.
így is, minden évben legalább egyszer, összesodor az élet olyanokkal akikkel aztán tudok miről beszélni, munkán belüli és kívüli dolgokról, spontán.
az "alapzajhoz" én nem tudok mit hozzátenni, a nagy többséggel nincs közös pontunk, munkán kívül mást nézünk, mást olvasunk, mással foglalkozunk, a munkához meg valószínűleg a hozzáállásunk más, mások a céljaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!