Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miről szoktatok beszélni pl a...

Miről szoktatok beszélni pl a munkatársaitokkal? Sose voltam dumagép, sokszor nem jut eszembe semmi "téma ". Mindig ilyen "szűkszavú ", keveset beszélő voltam.

Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan témák szoktak lenni (a szokásos munkahelyi dolgokon kívül), mint pl.filmek, mit főztünk, hol kirándultunk stb. A családi állapotokkal nagyjából képben vagyunk,de ezeket sosem firtatjuk. Van 1-2 kolléga,aki szereti kibeszélni a többieket, én ilyenkor elvonulok,mert nem érdekel és nem vagyok ilyen.
2023. szept. 14. 08:09
 12/14 NTBS ***** válasza:
Szinte mindenről, akivel szoros a viszony!
2023. szept. 14. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Miután már párszor pórul jártam a munkahelyi barátkozással és fecsegéssel, ezért mostanában kb már semmiről. Munkával kapcsolatos dolgokról, amennyiben muszáj átbeszélni teendőket. Ezen kívül időjárásról, esetleg filmekről, zenéről, főzésről, ezekről is csak keveset és óvatosan. Sokmindenről tudnék pedig, de nem hiányzik a szarkavarás.
2023. szept. 14. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyrészt a munkáról, esetleg ha valami érdekes dolgot olvasok épp a telón, akkor megjegyzem és elkezdünk róla beszélni. Van kollegám aki szeret utazgatni amikor teheti, vele a nyaralásról… Ilyen alap témák. Baráti dolgokról nem nagyon
jan. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!