Milyennek számít a fizetésem?
11 - es!
Közig. szervező diplomával nem valószínű, hogy elmenne a kérdező vendéglátózni....
Nem is ért hozzá és nem is azért tanult .....
És lehet, fel se vennék....mert nincs olyan végzettsége.
Diploma nélkül 350-400 között keresek, nem azt mondom, hogy menj el te is valami képzettséget nem igénylő munkahelyre, mert nyilván nem ezért tanultál. De van egy pár ismerősöm, akik szintén valami olyan helyen dolgoznak, ahol max érettségit kérnek, ha kérnek, és egyesek nálam is sokkal jobban keresnek, annyi, hogy van aki csoportvezető, műszakvezető, ilyesmik lettek az évek alatt.
Úgyhogy ha ezt nézzük, hogy te ezért a fizetésért tanultál éveket, szerintem iszonyúan szar, miközben más kb besétál egy akármilyen munkahelyre, már eleve a kezdőfizuja is 250-300 körül indul, és semmit nem kell tennie, csak normálisan dolgozni meg normális, határozott embernek lenni és 1-2 év alatt megduplázza a fizetését, mert kap olyan pozíciót.
De ez nem a te hibád. Maximum annyiban, hogy elfogadod, hogy neked ennyi jár.
Le leszek pontozva mert én vagyok az "ebből nem lehet megélni" károgó, de ettől még 200 ezer az kevés. Dolgozom 7 éve, a nettó 200 ezer már akkor is kevés pénz volt, azóta meg romlott közel 100 Forintot az Euro, megduplázódott a benzin ár, közel duplájára nőttek az albérlet és lakásárak.
Meg úgy szimplán a megélhetés megduplázódott. Emlékszem amikor kezdtem dolgozni ilyen havi 70-80 ezrek mentek el bevásárlásra, kajára és nem spóroltam. Most 150 ezer megy el még úgy is, hogy igyekszem megnézni mit veszek.
A szövegértés az látom nem megy. A kérdező nettó 275 ezret keres most havi szinten jelenleg. Ő 200 ezret 2020-ban keresett.
Hát igen,a magadfajták csak alpári módon tudnak megszólalni és máris támadnak, ha felhívják a hibájukra a figyelmüket. Ez is mutatja az alacsony értelmi szintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!