Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 7%-os fizetésemelés (évente)...

7%-os fizetésemelés (évente) milyennek számít?

Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Átlag alatti.
2020. jan. 30. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Valahol minden évben emelnek fizut és 7% felett? Jó sz.r helyeken dolgoztam akkor, nekem ez új
2020. jan. 30. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ, hogy:

A.: Mi a meló?

B.: Mennyi az alap fizu?

Lehet fos, de kiváló is.

2020. jan. 30. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem magyon jó.

Nekem eddig 3 évente volt 12.5%-os, most dolgozom itt 6 éve és eddig kétszer emeltek...

Ha most nem olyan jó a béred, mondjuk olyan 300 bruttó, akkor így 3 év múlva már 367 lesz. (199.500 forint nettóról 244.000 nettóra növekszik a havi béred így, de minél magasabb a béred, annál jobb)

2020. jan. 30. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Mivel ez a 3. munkahelyem 25 létemre, így valóban igaz, hogy sosem kaptam még fizetésemelést, bár nem is dolgoztam még a jelenlegi helyemen kívül 1 évnél többet. A kezdő fizetésemmel is elégedett voltam, vezető pozícióba vagyok, így az emeléssel is, nincs összehasonlítási alapom, hogy mennyi emelés a normális. Logikailag b.romság a kommented, nem tűnik fel, hogy az előzőeket is törölték? ;) kis nyomi, akinek abból áll az élete, hogy mielőtt bemegy a gyárba műszakolni hajnalba, még mindenhova odabüfögi, hogy balázska es munkaügyi troll. grat
2020. jan. 31. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!