Vidéken évente 20000 Ft fizetésemelés jónak számit?
A munkaköröm alkalmazotti, kis létszámú 5-10 fős kkv-nál.
Hangsúlyozom hogy vidéki város (alföld).
nektek mennyivel lett idénre több a fizetésetek és mi a munkakörötök?
mekkora fizuemelést vártok 2020-ra? van terv?
nettóba gondoltam. bocsánat :)
az annyi mint bruttó 30.
fizum a nettó 150-250-es zónába esik kb.
Szerintem is jó.
De mint tudjuk, itt mindenki milliókat keres.
Ne vicceljünk már, 5 év alatt nettó 100-zal többet keresni, ne mondjuk már ezt rossznak!
Ja, azt írja az egyik, hogy nem jó a nettó 20, de ő bruttó 30at kapott, ami már valami.
Csak szólok, hogy a bruttó 30 az nettó 20, de első dolog lefikázni a másikat, szigorúan az előtt, hogy gondolkodnál...
"Ja, azt írja az egyik, hogy nem jó a nettó 20, de ő bruttó 30at kapott, ami már valami." - Egyfelől azt hittem bruttóban gondolja, mivel abban szokás megadni a fizut mert egyéni kinek mennyi nettó lesz ez gyerekek és egyéb kedvezmények miatt másfelől hol írtam hogy az én bruttó 30-an jónak számít? Azért írtam mert konkrétan ott a kérdés hogy "nektek mennyivel lett idénre több a fizetésetek és mi a munkakörötök?", "mekkora fizuemelést vártok 2020-ra? van terv?"
Ami lemaradt hogy könyvelő vagyok, a munkakört nem írtam oda.Szerintem a br. 30 ezer kb az átlag fizuemelés ami az infláció miatt kell, de nem számít jónak, nem fogok ettől jobban élni. Beszélsz a gondolkodásról, de látom nem gyakorlod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!