Budapest mosogató állás nettó 250-300.000 forintos
fizetésért milyennek számít?
Figyelt kérdés
Sohasem dolgoztam még mosogatóként, biztosan borzalmas lehet. Hírdetnek egy állást, 250-300 ezres nettó fizetés várja a lelkes munkavállalókat. Én csak azért vállalnám be, mert vidékről akarok felköltözni. Januártól nekem SZJA mentességem lesz, ez 250 nettónál 300 ezerre jönne ki. Tehát ez lenne a minimum. Egyedül költöznék fel egyelőre, 100 ezer környékén lenne albérlet. Ilyen bér mellett megérné? Ráadásul idővel csatlakozna hozzám családtagom és így feleződne az albérlet ára. Mit gondoltok?
Ugyan nem ismerem milyen fizetések vannak ebben a szakmában de 250 nettó egy ilyen betanított munkáért szerintem vállalható még a fővárosban is.Ilyen típusú munkáért nem fogsz jelentősen többet kapni.
Én viszont szkeptikus lennék,sok olyan sztorit hallani hogy vendéglátásban gyakorlatilag szétdolgozza a belét az ember,minden nap 10-12+ óra.Ha a 250 nettó heti 40 órában van és utána jár túlóra akkor jó lehet de a legrosszabbakra készülj.
2021. nov. 24. 17:31
2/8 anonim válasza:
Mennyit kell dolgozni érte? Amúgy esetleg megérheti, ha utána jobb helyre tudsz tovább állni - albiban mosogatni azért nem túl vonzó jövőkép.
2021. nov. 24. 17:32
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem derül ki a hirdetésből. Ezt csak akkor tudnám meg, ha jelentkeznék.
2021. nov. 24. 17:55
4/8 anonim válasza:
Arra készülj fel hogy lehet 4 órás minimálbérre (vagy arra sem) leszel bejelentve, így az adókedvezmény minimális lehet.
2021. nov. 24. 17:59
5/8 anonim válasza:
Valszeg szürke vagy fekete foglalkoztatottság lesz, az szja mentesség nem igazán fog érinteni így. A nagyobb probléma hogy jó eséllyel ezért nem is 8 órás munkarended lesz, inkább 12-16 órákat kell mosogatni ezért a pénzért, heti 40 óránál jóval többet.
2021. nov. 24. 18:18
6/8 anonim válasza:
Hát ebbol meg lehet elni, az alberlet 150e kb.
Biztos stresszes, sok munka lesz.
2021. nov. 24. 18:20
7/8 anonim válasza:
Készülj fel hogy jóval kevesebbért fognak be jelenteni mint amennyit dolgozol. Papíron lehet sőt biztos hogy teljesen más lesz mint a valóságban. Én voltam ugy mikor konyhán dolgoztam hogy le dolgoztam heti 6 napot 10-12 órában és heti 20 órában jelentették be. Szóval ilyeneken ne lepődj majd meg.
2021. dec. 3. 23:42
8/8 anonim válasza:
Kérdező, végül mi lett?
Csak azért kérdezem, mert most (2022.nov.) barátom tesója suli mellett akart ilyen munkát végezni pár hónapot és siralmas béreket ajánlanak. Mi is néztük neki meg ő is magának, de még a "legjobb" budai helyek is olyan órabért adtak volna, hogy csak pislogtunk ( főleg napi 12 - 14 óra esetén, amit meg sem tudott volna oldani).
Szóval ezért érdekel a történeted hogy alakult ezen a helyen, gondolom kiderült nem napi 8 óra lett volna meg a bejelentés sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!