Faluhelyen maradnál alacsonyabb fizetésért egy jó főnők mellett vagy inkább Budapestre költöznél több fizetésért de nem jó körülmények mellett?
Itt 120 ezer kezdőként, de el lehet érni a 200 ezer forintot is a lojális dolgozóknál , viszont itt olcsóbb az élet
Budapesten amit hallottam lehet kétszer ennyit is keresni de több műszakba meg túlórákkal , úgy nehéz összehasonlítani
Meg sok helyen az emberség hiányzik , nem úgy kezelik a főnökök az embereiket mint itt és hát ha ott van majdnem minden nap az ember akkor nem mindegy milyen a hangulat meg milyen a főnök
Attól függ,hogy milyen háttér van.
Én külföldre és Pestre mentem megalapozni a jövőmet.
Most falun élek, kevesebbet keresek,de élhetőbb a környezetem.
Fiatalként én pár évet külföldön dolgoznék abban az esetben ha nincs valami piacképes szakmám,ami fővárosban vagy nagyvárosban jól fizet.
Budapesten ha értesz valamihez (szakma, nyelv stb.) és ráérsz keresgélni előbb-utóbb hozzádvágnak nettó 250-300 ezret.
Abból mondjuk lejön az albérlet, meg béren kívüli juttatásként disznósajt sincs na meg Döbrögi se.
Itt itt van a családi ház a fiataloknak így nem kell albérletet fizetni, ez is a baj Budapesttel meg a költözéssel hogy ott egy kis lakást lehet bérelni 100 ezer forintért az itt megmarad a zsebben
Nyilván aki bulizni akar meg hasonló annak jó az az élet de becsületes emberként nehéz a döntés
Az oké hogy most nem kell albérletet fizetni de örökké a szüleinél akar élni?Azt erősen kétlem,egyszer biztosan Ő is akar egy saját otthont,arra meg 120ezer édeskevés,200 még el-elmegy mert ott gondolom elég olcsó az albérlet.
Ha Budapesten betanított munkás lenne akkor lehet jobban járni ha maradna mert óriási összeget ott sem fog kapni,azt a pluszt meg elviszi a drágább lakhatás.Viszont ha van szakmája akkor hosszú távon Budapesten több lehetősége van,tapasztalatgyűjtés után lenne lehetősége jobb,többet fizető munkahelyre váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!