Faluhelyen maradnál alacsonyabb fizetésért egy jó főnők mellett vagy inkább Budapestre költöznél több fizetésért de nem jó körülmények mellett?

Sör nem évente egyszer van hanem naponta..
Disznó vagy csirke még évente kétszer, nem egyszer!

Jaj már megint te vagy? :D
de oké, az a gond, hogy nálad nincs potenciál, nincs perspektíva semmire, tíz év múlva is vakarhatod a disznókat plusz 20 ezerért. Ez kinek lehet vonzó szerinted? Pesten ha nem is feltétlen jönne ki jobban az elején, több lehetősége van (kivéve ha csak 8 általánosa van mondjuk).

17# Dehogynem, én olyan helyen vagyok ahol potom pénzért van szobám, nyugis helyen.
Elfogytak a munkaerők a gyárba is!! érettségivel meg nem kerülsz ide be.
Fizetés olyan 280e-tól indul évente fizetés emelés és, két havonta premium 3 műszak 8 órába. Nyugis munka és szeretem is jó a társaság, megmondtam a főnöknek addig maradok amíg nem emelik meg a lakbért. Mert ha havi 100 ki kéne fizetnem annyiért inkább, külföldre mennék.
Vidéken építőiparban 112-170e kerestem 10 órába, és nem volt megállás .
Diplomásoknak meg arany életük van itt egy műszak reggel és 8 órába és 500e fölött keresnek. Pl egy gépészmérnök
Ezért bánom, hogy nincs valami mérnök diplomám… itt BP-en király vagy egy diplomával… vidéken csak egy senki

"A fővárosba diplomásként érdemes felköltözni, irodai munka miatt."
Diplomásként sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!