A nők többsége miért nem akarja beismerni, hogy túlzott elvárásai vannak a férfiakkal szemben?
Először is szögezzük le, hogy nem az a baj, hogy ismerkedéskor elvárások vannak a másik nemmel szemben. De a realitásokat kellene figyelembe venni.
Pl.
- br. 600 e Ft-os fizetés nagyon nem átlag
-10 milló feletti autó
-márkás ruhák
-iPhone 14 Pro Max ( többség használtan vagy részletre veszi vagy céges)
A tankötelezettségben hol írják elő szakma megszerzését? Mikor legutóbb néztem akkor csak életkor volt előírva.
Diplomás vagyok, a párom szakmunkás, a baráti körünk totál vegyes, és azt tapasztalom hogy nem ettől függ a műveltség és a további tanulásra való vágy.
Az elemit (se) végzett, 18 évesen még 6. osztályba járó segédek, betanított munkások inkább azok, akik sötèt taplók tudnak lenni.
Szerintem kicsit téves irányba viszitek az egyik korábbi példámat, a szakmunkásosat. Egyetértek, általában valóban több a szakmunkások közt a kevésbé okos, egyszerűbb ember, mint pl a felsőfokú szakmák végzői között. De ez logikus is, ahogy itt az egyik válaszoló már levezette. Viszont a korábbi kommentem nem egészen erről szólt.
Nekem az olyan korlátolt nőkkel volt problémám, akik általánosítanak is a túlzott és irreális elvárások mellett. És ott szerepelt ez a példa is, hogy szakmunkásokkal nem jön össze, mert csak! Mert nem, és kész! Vagy pl mivel szerintük az összes szakmunkás buta. És hogy pl így marad le akár élete párjáról. Egyébként valós példa járt a fejemben, mert felújításkor több szakmunkással is volt dolgom, és nagyon vegyes volt az összkép. És tényleg volt köztük olyan intelligens, lelkiismeretes ember, akit később facen is láttam, családja van kisgyerekkel és jó ember. Na de mi lett volna ha élete párjára is hat ez a sznob, elitista agymosás amit egyre több nő képvisel, hogy "ne add lejjebb te sokkal többet érdemelsz neked sokkal több jár", meg hogy "minden szakmunkás buta és primitív"? Ezért is mondom, életek és emberi sorsok múlnak néha a butaságon, közhelyességen és felszínességen. És ez valóban baj tud lenni.
Ja, amúgy a kérdés sima provokatív troll kitaláció, azért is mentem bele ilyen offtopic vitába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!