Nők, ti nőkkel vagy férfiakkal szerettek jobban dolgozni?
Férfi-férfival nincs baj, a nő-nő csapat viszont kicsinálja egymást. Nem tudom, miért ilyen hülyék a nők, de ahol csak női dolgozók vannak, ott sokkal több a konfliktus, mint ott, ahol csak férfiak dolgoznak (tanulmány is igazolja).
3 nőre kell jutnia legalább 1 férfinak, és az már egy elfogadható arány, mert akkor a nők nem egymással vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy ott egy férfi. Nem kell, hogy adonisz legyen, nem kell, hogy tetszen bárkinek is, de ösztönösen kelt egy olyan légkört az ellenkező nem, ami által a nők értelmesebben fognak viselkedni.
Az előző munkahelyemen volt 1 nő közvetlen munkatársam,pont miatta rúgtak ki😆
N30
Mindegy, ha nem nárcisztikus az illető.
28N
7:
Én már olyat is láttam ahol mint ahogy te is írtad több nő volt és kevés férfi, de a jól kinéző férfi miatt "vérre mentek" a nők.
Ment a sz*rkeverés, egymás alá vágás, csak hogy egyik jobban bevágódjon a vezető beosztású "jópasinál". A többiek meg két csapatra szakadtak és pletykáltak, keverték tovább a sz*rt. Én inkább felmondtam, mert gyalázatos volt a légkör (és ez irodai munka volt!).
Azóta inkább azt mondom, hogy legyen több férfi és kevesebb nő a munkahelyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!