Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők, ti nőkkel vagy férfiakkal...

Nők, ti nőkkel vagy férfiakkal szerettek jobban dolgozni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 11:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Megint más a helyzet, ha a férfi vezető beosztásban van, de azonos körülmények közt ha csak nők dolgoznak egymással annak sosem lesz jó vége.
2023. márc. 17. 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
A mostani munkahelyemen pont egy férfikollégám a legnagyobb hercegnő. :-D
2023. márc. 17. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Az a probléma a nőkkel, hogy többségük felnőttkorban is félig-meddig kislány marad, ezért nem működik az, ha csak nők dolgoznak együtt: féltékenyek lesznek egymásra, ha rosszkedvük van, egymáson vezetik le feszültséget, az érzelmeik irányítják őket.
2023. márc. 17. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Én köszönöm a kérdést, a következő embernek, aki ismerkedni akar velem, felteszem, és a válaszától függően döntök, hogy érdemes-e folytatni vele a beszélgetést, vagy keressen mást. :-D
2023. márc. 17. 14:01
 15/20 A kérdező kommentje:
13-as azért ne általánosítsunk!
2023. márc. 17. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Én olyanokkal, akik hasonlóak hozzám. Akikkel lehet általános dolgokról beszélgetni, de nem akarnak túlságosan bizalmaskodni, illetve tudják, hogy kollégaként "hol a helyük".

Pl. nálunk most egy férfi akarja nagyon erőltetni az összeröffenéseket, amik senkit nem érdekelnek. A nőkkel én kijövök. Ritkán van az, hogy valaki nem szimpi, de azok mindenkivel rosszban vannak.

Ezeket a csajos fszságokat is csak itt olvasom, a valóságban nem tapasztalom, vagy ha igen, mindig pont a szarkavarók panaszkodnak.

2023. márc. 17. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a személyisége az illetőnek.Egy vagány csajjal jól ki jönnék,de az ilyen tipikus,kikent,kifent,hosszúkörmű,áskálódó,

uncsi némberekkel biztos nem.Amúgy férfiakkal jobban ki tudtam jönni,

de azok közt is rengeteg gyökér volt.

2023. márc. 17. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

"Attól függ milyen a személyisége az illetőnek"

"kikent,kifent,hosszúkörmű"

Tiniként én is úgy voltam, hogy egy csomó embert elítéltem a külseje miatt, amióta nem csinálom, mindenkivel kijövök alap szinten.

2023. márc. 17. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha csak nők vannak, vagy csak férfiak, az nem egészséges.

A fele, vagy harmada legyen a társaságak ellenező nemű és akkor sokkal jobban ki fognak jönni egymással. És akkor hatékonyabb is a csoport egyébként.

2023. márc. 19. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Kollégák legyenek vegyesen. De ha felettesről van szó, én mindig inkább férfi főnökkel tudtam jól kijönni, tárgyilagosabbak voltak.
2023. márc. 29. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!