Nők, ti nőkkel vagy férfiakkal szerettek jobban dolgozni?
Én olyanokkal, akik hasonlóak hozzám. Akikkel lehet általános dolgokról beszélgetni, de nem akarnak túlságosan bizalmaskodni, illetve tudják, hogy kollégaként "hol a helyük".
Pl. nálunk most egy férfi akarja nagyon erőltetni az összeröffenéseket, amik senkit nem érdekelnek. A nőkkel én kijövök. Ritkán van az, hogy valaki nem szimpi, de azok mindenkivel rosszban vannak.
Ezeket a csajos fszságokat is csak itt olvasom, a valóságban nem tapasztalom, vagy ha igen, mindig pont a szarkavarók panaszkodnak.
Attól függ milyen a személyisége az illetőnek.Egy vagány csajjal jól ki jönnék,de az ilyen tipikus,kikent,kifent,hosszúkörmű,áskálódó,
uncsi némberekkel biztos nem.Amúgy férfiakkal jobban ki tudtam jönni,
de azok közt is rengeteg gyökér volt.
"Attól függ milyen a személyisége az illetőnek"
"kikent,kifent,hosszúkörmű"
Tiniként én is úgy voltam, hogy egy csomó embert elítéltem a külseje miatt, amióta nem csinálom, mindenkivel kijövök alap szinten.
Ha csak nők vannak, vagy csak férfiak, az nem egészséges.
A fele, vagy harmada legyen a társaságak ellenező nemű és akkor sokkal jobban ki fognak jönni egymással. És akkor hatékonyabb is a csoport egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!