Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nők többsége miért nem...

A nők többsége miért nem akarja beismerni, hogy túlzott elvárásai vannak a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, hogy nem az a baj, hogy ismerkedéskor elvárások vannak a másik nemmel szemben. De a realitásokat kellene figyelembe venni.

Pl.

- br. 600 e Ft-os fizetés nagyon nem átlag

-10 milló feletti autó

-márkás ruhák

-iPhone 14 Pro Max ( többség használtan vagy részletre veszi vagy céges)

2023. aug. 22. 16:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a nők elsősorban érzelmi, másodsorban anyagi biztonságra vágynak.

Volt olyan nő az ismeretségi körömben, akinek felcsillant a szeme, amikor azt hitte, hogy iPhone-t szorongatok a kezemben és amikor tudatosult benne a tévedése, úgy hagyott faképnél, mint ha ott sem lettem volna. Kerülöm az ilyen végleteket. Az érzelmi biztonságban szerintem a hűség valamilyen fokozatát láthatják, az anyagi pedig - gondolom - arra kell nekik, hogy hátteret tudjanak az esetlegesen vállalt gyerek nevelése mögé, ill. nélkülözni, egyik napról a másikra tengődni sem szeretnének. Egyre kevesebb az olyan nő is, aki mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy ne érezze magát kiszolgáltatott helyzetbe, de aki nem halad a korral, annál még mindig természetes elvárás szintjén van jelen az igény, hogy a vele kapcsolatban élő férfitól függő módon várja a háttér biztosítását.

2023. aug. 22. 17:55
 22/44 anonim ***** válasza:
27%
18, egy szakmunkás kis eséllyel lesz azért szakmunkás, mert a vakolás vagy villanyszerelés az életcélja kevesen álmodnak róla gyerekkoruk óra, hogy vízvezetékszerelők legyenek. Lássuk be, nem az értelmes, szorgalmas réteg megy szakmunkásképzőbe (mindegy, minek hívják ezen). Szóval nem, nem keverem.
2023. aug. 22. 18:03
 23/44 anonim ***** válasza:
18%

10-es miért fizetném ki én? Nem vagyok fejőstehén, se szeretetszolgálat. Ha neki se tetszik a kicsi melle, legyen benne annyi tartás, hogy az első pár évét nagyobb mellekért dolgozza le. Miből gondolod, hogy pont annyi az iq-m, mint neked?

11, valamit félreérthettél, én a normális nőkről írtam, hogy ők bizony adnak magukra ilyen szinten, hogy ezek nem extrák, és nem rólad. Miért ne állna velem szóba normális nő? Nem vagyok hülye, hogy közöljem velük mi az, amit elvárok. Azért ezek 2 perc alatt levágható dolgok, nem agysebészet.

Komolyan nem értem ezt a sok negatív beszólást, nektek tök mindegy kivel mutatkoztok? Miért is jó egy tele tetovált csaj, akit mindenki drogos k.rvának néz? Vagy egy szemöldök, orr, száj, nyelv piercinges? Smároltam már nyelv piercingessel, köszi, egy bőven elég volt.

Vagy hogy a közepes cickók mire fel elvárás? Hát sorry, de nem kislány ciciket akarok fogdosni d.gás közben. Nem igazán erre indulok be, de itt a gyíkon elég soknak tök mindegy milyen, csak végre nő legyen..

2023. aug. 22. 18:12
 24/44 anonim ***** válasza:
89%
#23 és te mit tudsz felmutatni?
2023. aug. 22. 18:14
 25/44 anonim ***** válasza:
12%

#24 Első körben magamat.

Sportos, 197 magas, félhosszú, szőke haj, szürke BMW-vel, és egy zöld sport motorral. Rendszeresen maratont futok mellette. Mi kell még?

2023. aug. 22. 18:29
 26/44 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Nekem nagy elvárásaim vannak, ezt elismerem, főleg a mai átlagot tekintve, de ezek közül egyik sem vonatkozik konkrét fizetésre, konkrét értékű autóra vagy konkrét értékű lakásra, konkrét márkájú ruhákra vagy telefonra.
2023. aug. 22. 18:33
 27/44 anonim ***** válasza:
17%

#26 Sunshinedoll

Ilyen nickkel vagy nyafis plázacica vagy, vagy felfújt szilikondoll, nagyobb köbcentis csöcsökkel, mint a mocim 😄

Konkrétra biztos nem vonatkoznak az elvárásaid, csak úgy nagy általánosságban legyen mindenből a legjobb, igaz? 😁

Vigyázz, mert mindjárt jönnek a lepontozó hiénák a szokásos átlagos kisember kérdéseikkel. 🙂

“Oszt mire föl, ezek a nagy igények? Goldigger vagy? Te mit tudsz felmutatni?” LOL, ennyit is érnek.

Ha igénytelen vagy, és mindenkit elkapnál, az se jó, ha válogatsz, az se jó. Ezeknek semmi sem jó. Erre mondom “kisemberek”. Hitetlen Tamások, de közben roppant mód irigyek.

2023. aug. 22. 18:50
 28/44 anonim ***** válasza:
90%

#25 "Mi kell még?"

Egy normális személyiség, normális értékrenddel. Az mondjuk nem ártana. 😉

2023. aug. 22. 18:57
 29/44 anonim ***** válasza:
78%

"- br. 600 e Ft-os fizetés nagyon nem átlag

-10 milló feletti autó

-márkás ruhák

-iPhone 14 Pro Max ( többség használtan vagy részletre veszi vagy céges)"

Ezek elég tipizált, sablonos és irreális példák, nem túl életszerű. Hiteltelenné teszi az egész kérdést. Holott a probléma sokszor valós! Csak ennél sokkal reálisabb dolgokkal.

Sok nőnél vannak berögződések és sztereotípiák, amikhez irreálisan ragaszkodnak, és nem igazán akarnak belőle lentebb adni, akár a saját boldogságukat is szabotálva vele. Pl teljesen indokolatlannak és nagyzolásnak (pun intend) tartom, amikor sok nő csak és kizárólag 180 vagy afölötti magas férfiakkal hajlandó ismerkedni. Még akkor is ha ő sokkal alacsonyabb, pusztán divat / téves elvárás hatására. Közben lehet élete szerelmével pont emiatt szalasztották el egymást, ki tudja. Vagy akár hogy ő nem jön össze szakmunkással, mert azok mind primitívek és rosszúl keresnek (nem feltétlen, és durva általánosítás ez is). Vagy aki kizárólag azzal áll szóba, akinek van kocsija vagy lakása, mert "ne legyen életképtelen". Régen ez kicsit másképp nézett ki, együtt rakták össze a párok az életüket, férfi és nő, együtt építve.

Szóval a probléma valós, sok esetben és sok nőnél, persze közel sem mindnél, ne általánosítsunk. Viszont a kérdésben levő példák nagyon kisarkítottak, ezáltal pedig kontraproduktív lesz az egész.

2023. aug. 22. 19:11
 30/44 anonim ***** válasza:
25%
25-ös [link]
2023. aug. 22. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!