Hogyan lehet kideríteni?
Akárhogy gondolkodom hetek sőt lassan évek óta nem tudom mi az én utam.
Mindig más terelgetett, ehhez hozzájött hogy látássérültként születtem, de el tudom látni magam.
Sokan mondták ki kell próbálni dolgokat..de hogy mikor nem tudom mit.
Jelenlegi munkámban haszontalannak érzem magam.. és nem tudom normálisan tudással csinálni
Itt nem azon van a hangsúly hogy mi a te utad, hanem hogy ki vagy te.
Meg kell ismerned önmagad ahoz hogy tudd milyen utat válassz.
Nyilván ez nem egy két nap alatt történik. De mindenképp kezd el.
Minden egyes nap irj 10 darab pozitiv tulajdonságot magadról.
Fontos hogy mindennap tedd meg. Ezek olyan tulajdonságok legyenek amik inkább a személyiségedet tükrözik. Ne külsőségek legyenek.
Az első 3-4 nap összpontosíts a belső tulajdonságaidra.mint pl kedves vagyok, és irj mellé példát miben nyilvánul ez meg.
A 6-7napon jöhetnek a külsőségek ha esetleg aemmi nem jutna eszedbe.
Itt indulj el.
A munka részét pedig nem teljesen értem mit nem tudsz teljes tudassal megtenni. Irj privatban.
Amíg nincs másik biztos munkád addig a jelenlegit kell 110% -kal teljesíteni, még ha van 3 -6 hónap félretett tartalékod akkor is!
A sajátútját mindenki maga dönti el, hogy végig járja-e avagy sem.
Szolgáljon például/ ALAPUL a szüleid, képességeidet, élethelyzetedet, iskolázottságod, érdeklődésiköröd, ...
Ne a munkában akarj kiteljesedni azt végezd el méltóságteljesen a bérednek/ elvárásoknak méltán, hogy ne legyen rá panasz és ne fájjon miatta a fejed.
A szabadidődben meg tölts minél több időt mindenkitől és mindentől távol a természetben pld erdőben, tisztáson, Duna/ Tisza közelében, hogy kitisztuljon a fejed, gondolataid. ne használj ebben az időszakban avagy napokig mobiltelefont csak a gondolataidat figyeld meg aztán jegyezd meg vagy jegyezd fel és amikor újra visszalépsz a megszokott kis életedben akkor az elvonulás ideje alatt ért behatásokra keress rá aztán ha az egyik jobban érdekel a másiknál akkor keress rá.
Csak úgy találhatod meg a saját utadat és tárhatod fel a képességeidet hogy nem mások útját járod mint a városiemberek (amerikaiálom) hanem csendben vagy és figyeled a gondolataidat. Ez csak úgy működhet, hogy nem nyomkodod a PlayStationt, telefont, számítógépet nem nézed a sorozatokat, filmeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!