Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felhívnak hogy mehetek...

Ha felhívnak hogy mehetek állásinterjúra, akkor lehet eggyezkedni az időpontról?

Figyelt kérdés
Mondhatom hogy csak 3 hét múlva tudok menni, vagy ez nagyon nem ajánlott?

2023. aug. 6. 18:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Rugalmasan szoktak kezelni ezt.
2023. aug. 6. 18:49
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
A 3 hét elég sok. Valamennyit természetesen lehet egyezkedni, de ha nincs legalább 2 nagyon ütős szakmád, akkor nem ajánlom, hogy azzal indíts, hogy csak hetek múlva mennél egyáltalán interjúzni.
2023. aug. 6. 18:49
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy várnak 3 hetet.
2023. aug. 6. 18:50
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Szólni hogy fél 2 nem jó, fél 3-kor is tudnának-e fogadni, vagy hogy kedd helyett csütörtök lenne szabad, az teljesen normális. De 3 hét? Az irtó sok. Addigra jó eséllyel már szerződést is írnak valaki mással.
2023. aug. 6. 18:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Cégtől függ. Van, amelyikkel fél órát sem lehet csúsztatni, van, amelyiknek (főleg nyáron, amikor sok a szabadságolás) belefér a több hét is.
2023. aug. 6. 19:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Három hét sok, nem hiszem, hogy komolyan vennének ezután. Napokat lehet általában variálni.
2023. aug. 6. 19:28
 7/20 anonim ***** válasza:
10%

Na emberek. Beadom az életrajzot, felhívnak hogy holnap 10-re menjek be. Nem kérdezik be tudnék-e menni, hanem menjek be. Mondom sajnos az nem jó (volt egy másik interjú akkor de ezt nem kötöm az orrukra) de 12re vagy bármikor máskor jó lenne... még végig se mondtam, már rám végták a telefont hogy idézem "akkor tárgytalan .. katt" elköszönés semmi.

Na? Mert nem tudtam 10re menni hanem csak 1-2 órával később tudtam volna (vagy bármikor máskor...)

2023. aug. 6. 19:38
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#7 elhiszem, hogy előfordul ilyen is, de közel sem ez az általános. A 8. munkahelyemen dolgozom, voltam már néhány interjún :) Sosem volt még olyan tapasztalatom, hogy ne fogadtak volna el néhány órával vagy 1-2 nappal eltérő időpontot.
2023. aug. 6. 19:49
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

Három hét az sok.

Nálunk azt meg lehetett ugyan mindani, hány órakor ér rá a jelölt, de a napot nem lehetett módosítani.

50 jelentkező esetén nem könnyű a munkáltatónak kisakkozni, hogy mindenki beleférjen, és ne kelljen sokat sorbaállni a jelentkezőknek.

Meg nekem egy picit komolytalannak tűnik, mikor valaki pont az interjúra nem ér rá elmenni.

2023. aug. 6. 19:49
 10/20 anonim ***** válasza:
38%

"Meg nekem egy picit komolytalannak tűnik, mikor valaki pont az interjúra nem ér rá elmenni."

És ha nem "nem ér rá"' hanem épp egy másik helyen (ráadásul nevesebb) helyen interjúzik (amit persze nem köt a tök orrodra...) akkor mi van?

2023. aug. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!