Mire számíthatok ezen az állásinterjún?
Azt nem tudom mit kérdezhetnek tőled.
Ha megkérdezik, hogy neked van-e kérdésed, ha nincs azzal sincs baj.
Ha van olyan hogy mikor van ebédszünet, van-e rugalmas munkaidő stb. akkor abból az jön le hogy téged is érdekel az a munka/állás.
Ha felkészülsz a cégről, vagy a helyről és azzal kapcsolatban kérdezel akkor pedig az látszik, hogy számított annyira neked az interjú hogy utána néztél a helynek ahova mész, és érdeklődsz is iránta.
Nyilván nem ennyire élesek ezek a dolgok, de nekem is szimpatikus amikor interjún kérdeznek a munkáról vagy a cégről.
Én pont most kaptam állást csütörtökön. Nem ilyet, mást, de áltaános dolgokat tudok mondani.
1, nézz utána a helynek. A tevékenységeiknek, van-e valami spéci velük kapcsolatban a többi hsaonló intézményhez képest. Nem kell bemagolni mindent, de tudd, hogy pl. van-e a suliban valami spéci oktatás (két tannyelv, sport osztály, bármi ilyen), kb. mióta létezik (tehát hogy neves, régi-e, esetleg modern új hely), ilyesmik.
2, szinte tuti fognak kérdezni arról, hogy mi motivál és miért hozzájuk jelentkeztél, mi keltette fel a figyelmedet.
3, ilyesmire is készülj fel, hogy pl. mitől jó egy munkahely szerinted, mit tartasz fontosnak, milyen vezetővel és munkatársakkal tudsz jól dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!