Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan állásinterjúd,...

Volt már olyan állásinterjúd, hogy?

Figyelt kérdés

Azt érezted/éreztették veled, hogy bárki, csak jöjjön már oda valaki?

És úgy, hogy egy rögtönzött állásinterjú mentén már ki is választottak az állásra?

(Tehát úgy értem, hogy nem volt nehéz az állásinterjú sem - mert nem igazán voltak kíváncsiak az illetőre sem szakmailag, sem emberileg -, és a bekerülés sem).

Nálam 2* is volt ilyen, ami furcsa érzést váltott ki, így inkább offoltam.

#állásinterjú #furcsa érzésekkel
2023. júl. 17. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ezt tudtam is. Segédápolónak jelentkeztem, nyilvánvaló volt, hogy örülnék ha bárki jön, pláne ha nyócáttalánosnál többje van.
2023. júl. 17. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosítósak ilyenek főleg
2023. júl. 17. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon behízelegték magukat, minden fsza, minden jó, szép meg örülnek nekem. A jelentkezésem után 2 nappal már dolgozhattam, de már az első napokon kimutatták a foguk fehérjét.
2023. júl. 17. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát így hogy nyíltan éreztették nem, de olyan állásinterjúm volt már, ahol én szinte meg se szólaltam, csak az interjúztató beszélt vagy fél órát, ezután mondja hogy értesítenek majd. Másnap csörgött a telefon, hogy felvettek.

2 hónap után felmondtam...

2023. júl. 18. 06:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Igaz,az diákmunka volt (irodai meló), és az interjún szembesítettek vele, hogy amúgy nem arra a pozira keresnek embert,ami meg van hirdetve és amire én is jelentkeztem, hanem tök másra. Öt perc se volt az egész, csak a nő dumált, rólam nem is érdeklődött, oké ott volt a CV -m előtte,de elég gáz volt.
2023. júl. 18. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 2 ilyen eset is volt. Mondjuk mindkettőnél kiderült, hogy nagyon vastagon kihasználják a munkavállalót és nyilván olyan feltételekkel nem találnak senkit, és már viperaként lecsapnának bárkire.

Az egyik ilyen bújtatott zepteres undorítóság volt, a másik meg egy elég ismert (nem gyors) étteremláncban recepciós munka, ahol 8 évvel ezelőtt kb. lehetett volna havi 100e Ft-ot keresni, de mellette gáz, ha nem tudsz felsőfokúan oroszul, csak angolul (de már a felsőfokú angolommal is "jó" lettem volna, mert orosztudással nem fognak ide elmenni ennyiért dolgozni), első hónapban alkalmi munkavállalóként, utána min. fél évig csak 4 órára bejelentve, megadott színű ingben, de azt a cég nem fizeti... utazást nem fizet a cég, de heti x alkalommal kell éjszakai műszakot vállalni, hajnali 4kor zárni (én akkor mondtam, hogy necces, mert autóm nincs, éjszakai busz meg nagyon nincs a környéken, ami nekem ideális lenne)... nyilván ebben az esetben rá akartak volna csapni bárkire, hogy ilyen borzasztó feltételekkel vállalja el a munkát

2023. júl. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!