Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik a leggázosabb kérdések...

Mik a leggázosabb kérdések állásinterjún ami után inkább ne is menjen oda dolgozni az ember?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Igazából az összes.
2023. aug. 4. 18:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit motiválta arra hogy jelentkezzen a céghez?

Erre mindig azt mondom hogy a legjobb válasz hogy "nagy hobbim nem éhen halni".

2023. aug. 4. 18:05
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
ha a szexualitásodról érdeklődnek
2023. aug. 4. 18:09
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Bármi, ami nem a munkakörhöz kapcsolódik, hanem tesztelgetni akar elvont kérdésekkel. Ha arra kíváncsi valaki hogy mit reagálsz bizonyos valós szituációban, akkor azt kérdezze meg; ne pedig olyanokat, hogy milyen állat lennél vagy hogy kit mentenél meg először egy hajótörésnél. Az ilyen HR-est ott helyben kell az anyjában elküldeni és távozni, mert alkalmatlan érdemi munkát végezni.
2023. aug. 4. 18:12
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyetem közben el akartam menni egy boltba árufeltöltőnek, az interjún pedig megkértek, hogy soroljam fel három jó és három rossz tulajdonságomat...
2023. aug. 4. 18:18
 6/17 A kérdező kommentje:
5-ös mit válaszoltál?
2023. aug. 4. 18:27
 7/17 anonim válasza:
100%

Megkérdezték idézem "mennyire szoktam magamnak programot csinálni hétvégére"?

Mondom heeee??? ez miért érdekes? hát nem H-P a munkaidő....

persze persze csak ha NETÁN lenne munka hétvégén is....

köszöntem, és eljöttem.

2023. aug. 4. 18:33
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt, hogy a hibáimról kérdeztek. Én visszakérdeztem: mi az, hogy hiba? Tudtommal egy embernek nem hibái és erényei vannak, hanem tulajdonságai. Akkor lesz valamiből erény vagy hiba, hogyha valamilyen szempont szerint vizsgáljuk. Erre nézett ki a fejéből. Mondom: nekem rekedtes, kissé érces, mély hangom van. Ez hiba? Netán erény? No nézzük: ha szoprán operaénekes akarok lenni, akkor gondolom, hogy hiba. Ha pl telefonos ügyfélszolgálatos, akkor már nem biztos, hogy hiba. Szóval akkor mi is a hiba? Mi az, hogy "rossz tulajdonság"?
2023. aug. 4. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal nőként én többször megkaptam azt a kérdést, hogy ugye nem akarok gyereket?Tudják, hogy ezt nem szabad megkérdezni, de ők mégis tudni akarják.
2023. aug. 4. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mik a közeli/távoli céljaid? - mezei melós munka. Most erre mit hazudj? Ha a leendő főnök interjúztat, nyilván nem azt mondod, hogy a helyére lépj. Ha még azt mondod, hogy úgy kapj fizetést, hogy nem kell nagyon dolgoznod érte, lusta leszel. Én elmondtam, hogy akarok még egy szakmát, kérdezték mit, és abba kötöttek bele, hát az minek hozzájuk. Nem is hozzájuk kellett volna nekem, csak érdekelt, és több lábon akartam állni...

Amikor egyszerű matek kérdéseket tesznek fel, amibe megpróbálnak belebuktatni.

Gyerek téma... Nálam 1x volt róla szó, mondtam nem akarok, erre semmibe vette a válaszomat, és engem akart meggyőzni, hogy mit is akarok...

Ami még nálam nem túl előnyös, ha megkérdezik, hogy mi a fizetési igényem, de ők nem adnak választ, hogy mennyit adnának, mert majd a 2., 3, sokadik kör...

2023. aug. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!