Mik a leggázosabb kérdések állásinterjún ami után inkább ne is menjen oda dolgozni az ember?
Mit motiválta arra hogy jelentkezzen a céghez?
Erre mindig azt mondom hogy a legjobb válasz hogy "nagy hobbim nem éhen halni".
Megkérdezték idézem "mennyire szoktam magamnak programot csinálni hétvégére"?
Mondom heeee??? ez miért érdekes? hát nem H-P a munkaidő....
persze persze csak ha NETÁN lenne munka hétvégén is....
köszöntem, és eljöttem.
Mik a közeli/távoli céljaid? - mezei melós munka. Most erre mit hazudj? Ha a leendő főnök interjúztat, nyilván nem azt mondod, hogy a helyére lépj. Ha még azt mondod, hogy úgy kapj fizetést, hogy nem kell nagyon dolgoznod érte, lusta leszel. Én elmondtam, hogy akarok még egy szakmát, kérdezték mit, és abba kötöttek bele, hát az minek hozzájuk. Nem is hozzájuk kellett volna nekem, csak érdekelt, és több lábon akartam állni...
Amikor egyszerű matek kérdéseket tesznek fel, amibe megpróbálnak belebuktatni.
Gyerek téma... Nálam 1x volt róla szó, mondtam nem akarok, erre semmibe vette a válaszomat, és engem akart meggyőzni, hogy mit is akarok...
Ami még nálam nem túl előnyös, ha megkérdezik, hogy mi a fizetési igényem, de ők nem adnak választ, hogy mennyit adnának, mert majd a 2., 3, sokadik kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!