A cegek miert nem tudjak elfogadni ha az ember esti,levelezos kepzesre jar?
Kezdem magammal.
19 eves lany vagyok,van egy szakmam,onkenteskedtem 1 evig
Van meg 2 evem az erettsegiig,
esti tagozaton tanulok(ezert nem vallalhatok diakmunkat,mert felnottoktatasnak minosul)
es heti 2-3x delutantol estig bennt kell lenni
Folyamatosan keresem az allasokat.
4-6oras munkakra jelentkeztem,de ahova felvettek volna kozoltek hogy egyszer delutanra raknanak be,egyszer estere,egyszer reggelre,tehat osszevissza,mert mindenhol a reszmunkaidos a beugros.
Plusz a legtobb helyen nem hetfotol pentekig 4 orazol hanem pl.: 3 nap 12 orazol,ami nekem nem fer bele iskola mellett.Osztalytarsaim is emiatt panaszkodnak folyton,az esti tagozatnak az lenne a lenyege hogy tudj mellette dolgozni.
Noverem levelezo tagozatra jar egyetemen,es ugyanez a problemaja,csak neki 3 hetente egy szombatra kell mennie egyetemre,ez miert is zavarja a munkavallalokat?
En erettsegi utan gyogypedagogusnak megyek,szinten levelezore mivel ahol lakok nincsen a kozelben gyogypedagogia szak,4 eves ez a szak tehat vehetem ugy hogy meg 6 evig fix munkanelkuli leszek mert a cegek nem fogadjak el ha valaki tanul?🥲
Munkáltatók se hülyék, kérdező!
Látszik rajtad, hogy vannak terveid (ezért tanulsz)....
Így a hosszútávú terveidbe nem fér bele az adott munkáltató.... neki meg pont olyan alkalmazott kell, akit a végtelenségig kihasználhat.
Téged már most sem tud kihasználni, pedig még végzettséged sincs.... Ezért nem kellesz...
És a 6 féléves képzésem alatt (levelező) végig titokban tudtam tartani.
KIvéve az államvizsgát (két napost) na azt nem.
Majdnem ki is rúgtak uis se szabival se sehogy nem akartak elengedni (nem is engedtek el...) de én persze akkor is elmentem. Mjadnerm kirúgtak mert mertem államvizsgázni.
Na sok értelme nem is volt, azóta évek röppentek el és még mindig itt vagyok. Tényleg kár volt államvizsgázni.
Leírtad miért, mert olyan állásokra jelentkezel, ahol nem fér bele, hogy nem tudod vállalni a váltott műszakot. Bele kellene gondolnod, hogy a többi munkavállalónak is van beosztása.
Egyébként gyenge általánosítás, nem csak támogattak lélekben, de még a munkahelyem is fizette, előléptetést is kaptam érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!