Felsővezetőknek multinál nincs olyan protokoll hogy pl. mivel illik közlekedni?
A HR vezető egy 40-es férfi és én még autóval járni nem láttam. Biciklivel jár be, meg robogóval. Esős időben meg céges busszal jár be.
De ami aztán már tényleg a nevetséges cirkusz kategória részéről hogy rendszeresen futva megy haza munkából, ilyen futós cucc, kis hátizsák és így látom hogy átvág a szőlőkön fel a domboknak.
Ez mi az isten???
Kérdező, feleslegesen generálod magadnak a feszkót. Menj strandolni vagy kirándulni, szép idő van :)
A kérdésre válaszolva: mindenki azzal jár dolgozni, amivel akar. Lefogadom,a HR vezető egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a többi kolléga mivel közlekedik. Te is tégy így.
Mindenki úgy és azzal jár munkába, amivel SZERETNE feltétlenül a beosztásától. Ezzel nem sért senkit semmiben.
Mitől lenne neked jobb ha ő egy új Audi, vagy Mercedes stb. szállna ki reggelente. Ja, hogy akkor lehetne beszélgetni és mérgelődni a többiekkel, arról "megjött a főnök a minimum 20-25 milliós autójával,hogy a fene egye meg én is szívesen járnék így. Vajon mennyit keres és még mennyit ugyeskedik össze különböző módokon".
Ja, hogy így meg azon van a csámcsogás, hogy milyen egyszerű, pedig magas beosztású biztos sokkal többre jutná.
Szóval se így, se úgy nem tudna jól kijonni a dolgokból, ha még egyszerűbb Suzuki lenni, akkor más hibát vélnétek benne felfedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!