Felsővezetőknek multinál nincs olyan protokoll hogy pl. mivel illik közlekedni?
A HR vezető egy 40-es férfi és én még autóval járni nem láttam. Biciklivel jár be, meg robogóval. Esős időben meg céges busszal jár be.
De ami aztán már tényleg a nevetséges cirkusz kategória részéről hogy rendszeresen futva megy haza munkából, ilyen futós cucc, kis hátizsák és így látom hogy átvág a szőlőkön fel a domboknak.
Ez mi az isten???
10. "A felső vezető gyalog jár dolgozni, ami kb 40 perc egy út."
Miért nem kerékpár vagy roller?
Amikor 3 km-re jártam barátnőhöz, 25 perc gyalog, azt is kerékpárral oldottam meg.
Van autó, de azzal meg nem lehet italozni, részegen kerékpározni sokkal jobb.
Meg ilyen rövid úton a motor / kipufogó sem bír rendesen átmelegedni, annak sem tesz jót.
"Biciklivel jár be"
Szóval példát mutat azzal, hogy nem szennyezi a környezetet az autója kipufogója + még a saját egészségére is gondol és kondiban tartja magát. Tényleg van olyan cég, ahol ez probléma???
# 13
VAN gyakran HOGY FUTVA MEGY HAZAAAAA, AMIKOOOOOR BUSSZAL JÖTT BEEEEEEE!
ÉRTEHTÖÖÖÖÖÖÖÖ???????¿??????????
Én nem gondolom, hogy ez "gáz" lenne. Inkább ez, minthogy több tízmilliós kocsival furikázzon cégpénzen, amikor effektíve nincs rá szükség, csak azért, mert "valaki, és azt mutassa mán meg a cég". Az egyetlen olyan eset, amikor azt gondolom, hogy valakinek kell, hogy legyen kocsija vagy legalább taxiba üljön be, az az, amikor olyan munkahelyen dolgozik, ahol riasztás van, és villámgyorsan ott kell lenni - de azt meg állásinterjúkor szokták közölni, hogy ahhoz a pozícióhoz pl. kell jogsi (most amiről hallottam így hirtelen ismerőstől, hogy elvárták, az pl. magas profilú politikusok, ill. azoknak az udvartartása és politikai újságírók, hogy amikor vmi nagyon fontos és extrém dolog történik, akkor azonnal tudjanak cselekedni, hírt adni, sajtótájékoztatót tartani).
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!