Mit jelent az hogy rebrand?
Figyelt kérdés
Nézegetem a munkalehetőségeket és az egyik arról szól hogy "meglévő dokumentumok esetén rebrand feladatok elvégzése" -> ez mit takar?
Nem hallottam még ezt a kifejezést
2023. aug. 1. 20:09
1/9 anonim válasza:
A rebranding márkaváltást jelent, gondolom olyasmi.
2/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt találtam de egy banki munkánál ezt mit takarhat?
2023. aug. 1. 20:24
3/9 anonim válasza:
A Magyar Bankholding a Takarékbank, az MKB és a Budapest Bank egyesüléséből jött létre nem olyan régen. Nyilván olyan dokumentumokról van szó, amiket még az egyesülés előtt állítottak ki.
4/9 A kérdező kommentje:
értem és valószínűleg át kell írni a dokumentumokat az új névre?
2023. aug. 1. 21:14
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy egyszer már felsült a cég és átnevezéssel próbálja meg kikerülni a rossz hírnevét.
6/9 anonim válasza:
Vagy éppen ha #3 válaszoló esete áll fenn, akkor ugye az összeolvadás miatti névváltás miatt kell.
Nem is tudom... szóval így rossz hírnév annyira nem jellemző. Tulajdonosváltás inkább. Pl a yettel tulajdonosa a végsőkig kihaszbálta a telenor nevet, pedig már évek óta náluk volt a magyarországi vállalat.
7/9 A kérdező kommentje:
#5 jó de az alkalmazottnak ezzel milyen munkája van?
2023. aug. 2. 08:00
8/9 anonim válasza:
#7: Beszkenneled a dokumentumot és átírod a fejlécet. Hirtelen ez jutott eszembe.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire tippeltem, köszönöm a választ
2023. aug. 2. 10:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!