Állásinterjún közlöd, hogy 2 hét múlva tudnál kezdeni a megbeszélt próbanapok után. Erre azt mondják, ha nem kezdesz rögtön a ledolgozott próbanapok után, másokat veszünk fel! Így is lett, mást vettek fel. Sajnálnom kellene az ilyen munkahelyet ?
Magadat sajnáld.
Nekik igazuk van. Biztosra mennek.
azt is sugallhatja,hogy nem vagy elég elkötelezett,vagy lusta,vagy,vagy elkényeztetett, vagy gazdag,akinek sok pénze van,nem feltétlenül van szüksége pénzre,ezért úgy is gondolhatja,hogy félvállról veszi,hanyag lesz,és ha megunja,felmond.
És akkor közben meg lecsúsznak olyan munkavállalókról,akik szívvel-lélekkel csinálnák, mert az a visszajelzés jön a megadott időig,hogy nem vették föl,vagy senki,ezért elmegy máshova,és akkor így jártak.
*Szóval teljesen megalapozott szerintem,én is így tettem volna,nekik abban a két hétben is kell ember,és már akkoris gőzerővel,meg szívesen tudnák csinálni.
Max olyan probléma lehet,hogy az előző munkahelyeden van még x idő felmondási idő,de gondolom talán le lehet dumálni. Én láttam ilyen szitut,ott sikerült,mert már várták az új munkahelyreé
mondjuk nem biztos,hogy mindenhol.
Ok, leírtad most ezt a litániát, mit vársz?
Fos munkahely, de egy normális se várna senkire 2 hetet, ha egyszer a próbanapokra ráér, akkor nem felmondási időről van szó esélyesen, utána meg akkor ne tűnjön el fél hónapokra. Kivéve persze ha valami vezérigazgatóról van szó nélkülözhetetlen tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!