Próbaidő alatt betegség?
Felvettek egy munkahelyre, két hét van hátra a probaidőmböl, a probléma az hogy vizsgaidőszak miatt 4 szabit ki is vettem, illetve volt egy csütörtök-pénteki betegszabadsagom, beteg voltam. Illetve volt szintén egy 3 nap ahol beteg voltam, viszont tudtam home officeban dolgozni..
Az a probléma hogy tegnap a mandulám megfájdult, és most 39fokos lázam van, nem tudom hogyan leszek hétfőre..
Nagyon félek már ez miatt home officet kérni, vagy betegállományba menni, nem tudom mit kellene tennem, ez egy jó munkahely, korrekt fizetéssel, viszont nem szeretném hogy azt gondolák hogy lógok, vagy hogy kitegyenek mert betegeskedő vagyok..(télen sajnos előfordul, májustól-novemberig meg semmi bajom
Ha beteg vagy elmész táppénzre, azalatt meg amúgy sem rúghatnak ki.
Problem solved
Csak nagyon szarul jön ki, mert a héten államvizsgázok is, és tuti úgy jönne le hogy otthon maradtam tanulni..
Lehet hogy bemegyek szétgyögyszerezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!