Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidő alatt betegség?

Próbaidő alatt betegség?

Figyelt kérdés

Felvettek egy munkahelyre, két hét van hátra a probaidőmböl, a probléma az hogy vizsgaidőszak miatt 4 szabit ki is vettem, illetve volt egy csütörtök-pénteki betegszabadsagom, beteg voltam. Illetve volt szintén egy 3 nap ahol beteg voltam, viszont tudtam home officeban dolgozni..

Az a probléma hogy tegnap a mandulám megfájdult, és most 39fokos lázam van, nem tudom hogyan leszek hétfőre..

Nagyon félek már ez miatt home officet kérni, vagy betegállományba menni, nem tudom mit kellene tennem, ez egy jó munkahely, korrekt fizetéssel, viszont nem szeretném hogy azt gondolák hogy lógok, vagy hogy kitegyenek mert betegeskedő vagyok..(télen sajnos előfordul, májustól-novemberig meg semmi bajom

tegnap 18:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Mit kéne tennem szerintetek?
tegnap 18:44
 2/7 kis kolbász válasza:
79%

Ha beteg vagy elmész táppénzre, azalatt meg amúgy sem rúghatnak ki.

Problem solved

tegnap 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Gyógyítsd meg annyira magad hétfőre, hogy ne kelljen lógnod.
tegnap 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak nagyon szarul jön ki, mert a héten államvizsgázok is, és tuti úgy jönne le hogy otthon maradtam tanulni..

Lehet hogy bemegyek szétgyögyszerezve

tegnap 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg dolgozni és home office-t kérni és telefonon magyarázd el a helyzetet a felettesednek magyarázkodások közepette.
tegnap 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyílván kellemetlen. De ha beteg vagy akkor beteg vagy. Nincs mit tenni. Ha saját irodád és kevés kontacktod van a többiekkel akkor még bejárhatsz kicsit a mártír sztahanovistát játszani. De ha több emberrel együtt töltöd bent az időt akkor feléjük is az a tisztességes ha kiiratod magad.
tegnap 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj home office-t, ha ahhoz elég jól vagy. Téli időszakban havi 2-3 nap betegszabi nem olyan kiugró sajnos, nálatok legalább megoldható a munka akkor is. A szabikat meg kiadta neked a munkáltató, mindegy, hogy miért. Esélyesen amúgy is ki kellett volna venned, hogy ne gyűljön fel az év későbbi részére és kifizetni se kelljen.
tegnap 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!