Próbaidő alatt, betegség?
1 hónapja vagyok, egy gyermekotthonba. Hétfőn belàzasodtam, az pont szabadnapom volt, de tegnap így mentem be dolgozni. Mások is leestek a làbukról, ezért emberhiàny van, de ma még megtudtàk oldani a helyettesítésemet, a rövid (8 óràs) műszakomban, viszont továbbra sem megy le a lázam, 38.6, màr reggel.. Most fogalmam sincs, mit csinàljak, holnap bemenjek-e, az is lehet, hogy covid, mert a torkom nagyon fàj. Holnap 14 óràs műszakom lesz, azt nem hiszem, hogy végig tudom így csinálni..Egyèbkènt 4 hónap itt a próbaidő, de legkésőbb január elején el is jöttem volna, mert fizikailag sem lehet bírni ezt a munkát, és vidèkről járok, èjszaka 3-kor kell kelnem, hogy 6-ra beèrjek. A karácsonyt mèg végig akartam csinàlni, mert számítanak is rám, de lehet, így el is küldenek majd.. Szerintetek mit csinàljak, ha el tudom magamat vonszolni d.u. az orvoshoz, akkor ki is írathatnàm magamat.
Előre is köszi, ha valaki segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!