Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak szerintetek?

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
9-én kezdtem az új munkahelyemen, ugye van 3 hónap próbaidőm. Mára viszont iszonyatosan beteg lettem, bejöttem melózni, de csak vagyok. A kollégáim (köztük a felettesem is) kérdezgeti, hogy jól vagyok - e, kaptam gyógyszert, de azt hiszem ezen egy nagy, kiadós alvás segítene és ha otthon maradnék. Szerintetek bunkóság lenne este telefonálni, hogy holnap nem tudok bejönni? Félek, hogy kirúgnak emiatt, de hát nem tehetek róla, tényleg szarul vagyok, ők is láthatják, hogy nem csak megjátszom...

2016. máj. 30. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Maradj otthon. Láthatták hogy nem kamu, ha emiatt komolyan problémáznak talán nem is baj ha időben kiderül.
2016. máj. 30. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát őszintén remélem, hogy nem lesz gond belőle... Júliusban szeretnék elmenni majd 5 nap szabira, ahogy puhatolóztam, azt mondták, hogy az sem fog problémát okozni. Tényleg nem mutyizni akarok, de ennek semmi értelme, hogy itt ülök, a munkámra nem tudok koncentrálni, mert egyszer kiver a víz, utána meg megfagyok. :(
2016. máj. 30. 13:41
 3/5 Eszter76 ***** válasza:
Az én főnököm hazazavarja a betegeket - a próbaidősöket is - hogy ne fertőzzék össze a többieket. Sőt, már hivatalos nagyfőnöki körlevél is volt, mert egy fertőző beteg többet árt, mint használ - ráadásul lábon kihordani sokkal tovább tart, mint kifeküdni. Szóval nyomás haza! Van ilyen, de ha normális a munkahely, akkor nem lesz gond emiatt.
2016. máj. 30. 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én is ezt vártam volna, főleg hogy itt sajnálkoznak felettem, meg mondják, hogy jaj szegénykém, de eddig senki nem mondta, hogy menjek haza. :/
2016. máj. 30. 14:43
 5/5 Eszter76 ***** válasza:
100%

Szóval akkor a munkahelyeden vagy és onnan nézed ezt az oldalt? Hát az én főnököm emiatt nagyon morcos lenne... a betegség miatt nem, arról nem tehetsz.

Viszont ha tényleg annyira rosszul vagy, akkor mondd meg neki! Szerintem tisztább ott személyesen, mint ha este telefonálsz, hogy másnap nem mész...

2016. máj. 30. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!