Kinek szólnak manapság az ilyen nettó 200 alatt melók Pesten? ki a célközönség, kit várnak el ennyiért?
„Hajléktalan, vagy nagyon iskolázatlan, súlyos alkoholista, drogos,“ ja értem. hát akkor csak gratulálni tudok ha valaki ilyen hulladék aljanépet gyűjt be mint „munkaerő“.
Lopnak isznak verekednek késelnek drogoznak lógnak lelépnek eltűnnek semmihez se értenek.... hát milyen cégnek kell ilyen hulladékok gyülekezete?
Vidéken láttam ilyet mezőgazdaságba.
Minimálbér, 4 órás alkalmi bejelentéssel, de amúgy 12 órába dolgozik, amit nyilván órabérbe kifizetnek. Cserébe elnézik hogy alkesz az illető és óránként meg kell húznia a laposüveget, plusz láncdohányos, szóval rengeteget megáll dohányozni, vagy munka közbe teszi. De amit kiadnak neki tedd ide tedd oda munka azt megcsinálja.
"Vidéken láttam ilyet mezőgazdaságba." de a szóban forgó munkahely az Pest és nem éppen mezőgazdaság. Állami intézménybe keresnek portást gondnokot takarítót konyhai tálalót.... minimálbérért.
hát ki megy el ennyiért? aki ért valamihez vagy emberileg nemm egy utolsó szardarab az nem megy el. aki meg elmegy nos, az a drog-alkesz több szeme van mint foga kategória.
ismertem egy csajt. nem volt még 30 éves se. megcsípett egy "álommeló" egy iskolába felvették takarítónak mimimálért. azt mondja nekem remélem kitart ez a hely nekem nyugdíjig... nézek rá mondomjó vicc. azt mondja de én nem vicceltem! mondom neki nem vagy 30 se... nyugdíjig neked van durván 40 éved!! 40 évet itt akarod nyalni a szart minimálbérért.??? azt mondja háááá méééé nem jó ez??
kész. eljöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!