Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek szólnak manapság az...

Kinek szólnak manapság az ilyen nettó 200 alatt melók Pesten? ki a célközönség, kit várnak el ennyiért?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Olyanokat keresnek, akik ennyiből is meg tudnak élni.
tegnapelőtt 19:00
 2/18 A kérdező kommentje:
akkor tehát csodalényeket, varázslókat, fényevőket, krisztusi halszaporítókat keresnek? mert ennyiből csak egy mágus vagy egy fényevő tud megélni.
tegnapelőtt 19:01
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Hajléktalan, vagy nagyon iskolázatlan, súlyos alkoholista, drogos, akik más helyen ahol valami minimális elvárás is van meg tudná állni a helyét.
tegnapelőtt 19:03
 4/18 A kérdező kommentje:

„Hajléktalan, vagy nagyon iskolázatlan, súlyos alkoholista, drogos,“ ja értem. hát akkor csak gratulálni tudok ha valaki ilyen hulladék aljanépet gyűjt be mint „munkaerő“.

Lopnak isznak verekednek késelnek drogoznak lógnak lelépnek eltűnnek semmihez se értenek.... hát milyen cégnek kell ilyen hulladékok gyülekezete?

tegnapelőtt 19:06
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Az alapítványi iskolába jók lesznek.
tegnapelőtt 19:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken láttam ilyet mezőgazdaságba.

Minimálbér, 4 órás alkalmi bejelentéssel, de amúgy 12 órába dolgozik, amit nyilván órabérbe kifizetnek. Cserébe elnézik hogy alkesz az illető és óránként meg kell húznia a laposüveget, plusz láncdohányos, szóval rengeteget megáll dohányozni, vagy munka közbe teszi. De amit kiadnak neki tedd ide tedd oda munka azt megcsinálja.

tegnapelőtt 19:11
 7/18 A kérdező kommentje:

"Vidéken láttam ilyet mezőgazdaságba." de a szóban forgó munkahely az Pest és nem éppen mezőgazdaság. Állami intézménybe keresnek portást gondnokot takarítót konyhai tálalót.... minimálbérért.

hát ki megy el ennyiért? aki ért valamihez vagy emberileg nemm egy utolsó szardarab az nem megy el. aki meg elmegy nos, az a drog-alkesz több szeme van mint foga kategória.

tegnapelőtt 19:14
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Vegyünk egy párt. Egyszerű nem túl magasan iskolázott emberek, kis igényekkel. Férfi sok év törzsgárda tagsággal valami 3 műszakos gyárba vagy szakmunkásként, igényeikhez mérten jól keres, a szakmanélküli vagy szakmaelhagyó nő, aki egyszerű nyugis felelősség nélküli munkán el akar tengődni nyugdíjig, elmegy egy ilyen "portást gondnokot takarítót konyhai tálaló"-nak, és ketten jól meg vannak ebből.
tegnapelőtt 19:19
 9/18 A kérdező kommentje:

ismertem egy csajt. nem volt még 30 éves se. megcsípett egy "álommeló" egy iskolába felvették takarítónak mimimálért. azt mondja nekem remélem kitart ez a hely nekem nyugdíjig... nézek rá mondomjó vicc. azt mondja de én nem vicceltem! mondom neki nem vagy 30 se... nyugdíjig neked van durván 40 éved!! 40 évet itt akarod nyalni a szart minimálbérért.??? azt mondja háááá méééé nem jó ez??

kész. eljöttem...

tegnapelőtt 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki jó az, akkor nem tudom számodra ez miért okoz problémát.
tegnapelőtt 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!