Miért ilyen nehéz egyetem mellett munkát találni?
Figyelt kérdés
Gimnázium mellett 3 évet dolgoztam. Szeptemberben elkezdtem az egyetemet Pécsen, így a munkahelyemen fel kellett mondanom. Azóta keresek munkát, viszont akárhány állásra jelentkeztem mindenhonnan elutasítottak arra hivatkozva, hogy egyetem mellett nem szeretnének foglalkoztatni. Diákszövetkezeten keresztül is próbáltam a keresést, de az ott meghirdetett dolgok 99%-a csak mérnöki tanulmányokhoz kötött. Hol lenne érdemes keresni szerintetek?tegnapelőtt 15:57
1/9 anonim válasza:
A nagyobb megyeszékhelyi egyetemeknek (konkrétan Szegedről tudok, de gondolom Pécsett sem más) nagy rákfenéje, hogy nagyon sok a diák de nincs elég munka. Főleg nem elsőévesként, amikor valószínűleg még a leendő szakodba sem rázódtál bele eléggé.
Mit tanulsz?
2/9 A kérdező kommentje:
Földrajz szakos vagyok
tegnapelőtt 16:12
4/9 anonim válasza:
Földrajz szakkal nem is fogsz tudni.
A versenyszféra leginkább a mérnökökre, közgazdászokra, informatikusokra van beállva.
5/9 AzImi válasza:
Nézz körül jobban, ilyen egyetemek környékén gyakran keresnek pultosokat, pizzafutárokat, amit részmunkaidőben is lehet csinálni.
6/9 anonim válasza:
Esetleg korrepetálás (evidensen földrajzból, de mellette igazából akármi amit szeretsz). Nem tudom, most mennyire telített a piac, de pár éve egész könnyű volt "munkát" szerezni.
7/9 anonim válasza:
mekiben 24/7 van felvétel, pont oda való ez a szak igyis-ugyis
8/9 Senior Séf válasza:
A munkáltató (joggal) egész embert kíván foglalkoztatni.
9/9 anonim válasza:
Ez a hatrany videken…Budapesten szemelyes tapasztaladbol beszelve 4 evig dolgoztam beugross/hostess munkakbol mert akkora kinalat volt. Legutobb szabad ket honapomra is mindennapra talaltam munkat (1800/ora kb)
Marad az osztondij szerintem vagy nem jo helyeken keresgelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!