Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A váltóműszakos kolléga miért...

A váltóműszakos kolléga miért nem fogja fel hogy nem a származása miatt lett csak 4,5%-os a fizetés emelése, hanem azért mert nem csinál kb semmit munka közben?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem csinál semmit mert ami után átadja a műszakot mindig látom hogy mit nem csinált meg.

Szóval nem azért kapott kevés fizetés emelést mert roma származású.

jan. 18. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ezért jön ki mindenki a legjobban akkor ebből a témakörből, ha bizalmasan kezelik a bérezést övező részleteket.

A főnök és a beosztottja nem köteles magyarázkodni a bérezés mértékének okáról harmadik, - sokadik - személynek és ha mindketten tartják a szájukat, nem hagynak szem előtt bérezés részleteit tartalmazó írásos anyagot, akkor ez ennyi is marad a külvilág felé. A problémák ott szoktak elkezdődni, amikor az egyenlet egyik fele borul, - valamelyik a kettő közül nem tartja a száját vagy szem előtt hagy a bérezésről leírt információt.

Ami a kollégákat illeti: az sem érett felnőtt agyilag, aki szerint etikus mások zsebében, számláján, magánéletében kotorászni úgy, hogy az illetőnek köze nincs a bér előteremtéséhez, kifizetéséhez, adóztatásához!

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy ki borította fel a ti egyenleteteket, - mert "csak úgy" nem pattannak ki ilyen kínos esetek!

Aki az "Oszd meg és uralkodj!" elv mentén szeret nyomulni főnökként, az meg csak rövidtávon képes gondolkodni, - született vesztes!

jan. 18. 10:37
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es a váltó műszakos kolléga egyből mondta nekem hogy nem fog csinálni semmit mert neki kevés lett a fizetésemelése (persze nem mondtam neki hogy eddig sem igazán dolgozott). Amúgy meg lehet hogy nem szabadna megbeszélni a fizetésemeléseket, de ezt senki nem érdekli mert ahogy megkapjuk mindenkinek az az első dolga hogy megbeszéli mindenkivel.
jan. 18. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viseljétek is a bérfeszültség örömeit! :DDD

A főnökötöknek meg annyi esze van, mint egy elgáncsolt grillcsirkének, - mert ami az agya helyén van, azzal nem fogja fel, hogy a napi csatározásaitok őrlik fel azoknak az energiáitoknak a 75-80 %-át, amit akár érdemi munka elvégzésére is fordíthatnátok!

jan. 18. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
És te döntötted el, hogy mennyi emelést kap, hogy neked kell elmagyarázni neki?
jan. 19. 08:17
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es nem én magyaráztam el neki, én nem szoktam az ilyet szóvá tenni, max a háta mögött, egy kollégám mondta a képébe.

Egyébként mindenki a műszakvezetői értékelés alapján kap fizetés emelést, vele nem volt megelégedve a műszakvezetője ezért kapott ilyen keveset, de az a lényeg hogy nem azért értékelte le a főnöke mert roma származású hanem azért mert nem nagyon dolgozik

jan. 19. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Akkor minek pofázol bele az fizetési kérdésébe? Pláne a háta mögött?
jan. 19. 09:04
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös hagy pofázzak bele ha már engem fog azért még jobban lesz*patni mert a lustasága miatt csak 4,5%-ot kapott.
jan. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!