Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha Pénzügy számvitel szakot...

Ha Pénzügy számvitel szakot kezdtem végezni levelezőn,de mellette dolgozom ügyfélszolgálaton egy biztosítónál,azt vajon elfogadják szakmai gyakorlatnak?

Figyelt kérdés

Még csak féléve csinálom,és még nem volt róla szó, viszont látom,h a 7dik félévre be van írva,h 'szakmai gyakorlat'.

Mivel pénzügyi területen dolgozom,így lehet hogy ezt elfogadják?

Nyilván azért végzem levelezőn,mert mellette dolgozom is,így vajon csak kell kérnem pár papírt a munkahelyemen,és az elég? Vagy csak az egyetem által kijelölt helyekre lehet menni? Van valakinek hasonló tapasztalata ilyen területen?

jan. 18. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elfogják fogadni. Nyugodtan mondd el a tanárnak, hogy már lenne komolyabb pozid, de a diploma miatt nem vesznek át.

Nekem is így volt, aláírta.

jan. 18. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak egyetem által kijelölt helyre lehet menni, viszont arra mégis kell figyelni, hogy a két fél közt (egyetem és a szakmai gyakorlat helyéül szolgáló cég, létesítmény) közt legyen egy ilyen jellegű szerződés. Ezt nem neked kell elintézni, mert ezt majd ők megoldják a háttérben.

Neked egy egyetemenként változó formanyomtatványt kell kitöltened a téged fogadó intézménnyel együtt, hogy itt és itt fogsz, ettől és eddig gyakorlaton részt venni, illetve rajta vannak a személyes adataid, illetve a cég lefontosabb információ is.

jan. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!