Pénzügy és Számvitel diplomáddal milyen feladatkört láttál el az első öt évben és bruttóban mennyi fizetést kaptál?
Közgazdasz vagyok számvitel szakirányon.
Első 5 évem?
A sulival parhuzamban letettem egy kereskedoi boltvez tanfolyamot is mert azonnal akartam dolgozni a sulik vegeztével, igy bekamuztam az egyik cégnél hogy ezerév eladoi gyakorlatom van, felvettek üzletvezetőnek, amit profin nyomtam is dupláztam a beveteleiket is mindig azóta is várnak vissza.
Aztán külföldön szitterkedes aztan konzumálás streaptase előadások, valójában ez művészeti ág mert műsorokat is kellett adni rendezvényekre.
Plusz takarítás.
De egy barátom miatt haza kellett jönnöm es alkalmi 4-6 órás pedasszisztens voltam sulikban. Így kezdtem itthon.
Aztán egy nemzetközi cèg főleg nyelvtudás és végzettség alapon felvett pénzügyi vezető+tolmácsnak külföldi kapcsolattartónak olcsón, áron alul, mert nem ismertem a bérezést. Átvertek igazából. Azt is éltem. A bért le se merem írni..
Aztán megint külföld tánc takarítás újra.
Na már azóta 30 felett közalkalmazottként vagyok itthon. Megint nevetséges bérèrt.
A 330 még nettóban is kevés lenne, el sem tudom képzelni hol adnak olyan keveset. Bár ha jól értem inkább valami adminisztrációs munkát csinálsz, amihez igazából nem is kell a diploma.
Én is pénzügy és számvitel alapszakon végeztem, igaz, utána elkezdtem egy msc-t is, csak azt végül nem fejeztem be. Jelenleg 3 év után bruttó 750 a fizetésem, de szerintem ez is kevés, ismerőseim ennél többet kapnak hasonló munkakörökben. Szóval hamarosan én is fogok kérni fizetésemelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!