Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a foglalkozásotok? És...

Mi a foglalkozásotok? És szeretitek? Gyerekkorotokban mi szerettetek volna lenni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban énekes, vegyész, régész szerettem volna lenni.

Aztán végül a vendéglátó, eladói szakmába sodort az élet, ami sosem vonzott annyira, de valahogy ez adódott és eddig egyik munkámat sem szerettem. Most ha újra kezdhetném, pszichológus lennék, kutató, könyvtáros vagy nyomozó.

2023. júl. 30. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Relativ

Gyerekkoromban szineszno meg pszichologus szerettem volna lenni

Igy gyerekkoromban szinjatszo köröket alapitottam aztan rajottem hogy tv be a protekcio kell nem a tehetség igy aztán egy konzum tancos lett belolem rengeteg eloadásom is volt kulfoldon

Kozben tanultam diplomam lett es elkezdtem vmi ugyyfelkvalifikacios vonalt (hasonlo az ügynökökhöz)amiben megutaltam ha nincs szrzodes nincs fizetes igy kialakult egy képem arrol hpgy olyan munkahely kell ahol van fizetes. Igy az ingatlan biztositas marketing teruleteket amik teljesitmenyorientáltak kihagytam es lettem penzugyi teruleten ugyintezo referens irodavezeto meg ilyenek.

Aztam korabban elado is voltam abbol meg azt tanultam hogy a munkatarsak szemetek furnak igy ezitan lettem uzletvezeto meg ilyenek olyan pályákon ahol relative egyedul kell lenni

Ez mellett pszivhologusokkal.is targyalok es szerintuk azt a pályát kellett volna választanom

Mert mindent értek es jo pszichologus lennék

De oda is vagy hirneved lesz es egy ramat önpromotalas kell vagy elsüllyedsz egy korhaban közmunkás bérért hülyékkel foglalkozni.

A mai foglalkozasom biztonsag alapu. Azaz nem vállalkozom meg ilyenek

Sima irodai melo

Megmondjak mi a feladat en megcsinalom es ennyi. Havi fix béres.

Gyerekként még nem kötöttem össze hogy penz anyagiak es munka a ketto osszefugg.

Gyerekkent meg ugy voltam vele hogy a munka az amik mi vagyunk onmegvalositas. Pl szinesznonek lenni.

Felnove meg rajottem hogy a munkabol megélni kell. Nem érted van hanem legyen mit enned. Meg ezek miatt. Es a hasznot kell nezni es hogy birod e megtudod e csinalni. Vagy nem.

2023. júl. 30. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi elutesek miatt rohanasban vagyok es zavarnak is
2023. júl. 30. 14:40
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
2023. júl. 30. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Bérgyilkos akartam lenni.

Könyvelő vagyok.

2023. júl. 30. 15:11
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Én gyógyszeriparban dolgozok, menedzseri beosztásban, irodán.

Gyerekkoromban akartam lenni plasztikai sebész, tengerbiológus (végülis biológus lettem... :D), régész is, meg aztán "olyan, ahol csinosan fel lehet öltözni" (végülis ez is bejött, mert nem kell egyenruhát hordanom és nincs külön dress-code).

2023. júl. 30. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szinkronszinesz akartam lenni, postás lettem. Szeretem, de inkább olyat dolgoznék, ahol nem kell emberekkel foglalkoznom.
2023. júl. 30. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is művészi pályát szerettem volna régen. Író vagy zeneszerző. De az íráshoz nincs elég tehetségem, a zenei pályához pedig nem vagyok elég érdekes személyiség. Szóval maradt a jó öreg irodista életforma.
2023. júl. 31. 05:54
 19/19 anonim ***** válasza:
cukrász akartam lenni, koszos vasipari melós lettem! utálom mint a sz...t! alkoholistát csinált belőlem a szakma!
2023. szept. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!